AKTUELNO

Ne propustite da u emisiji Svitanje saznate sve najvažnije informacije.

U Svitanju pričamo o obeležavanju Svetskog dana brobe protiv limfoma, koji za cilj ima da se poveca nivo svesti javnosti o limfomu i njegovim simptomima. O tome zašto čak 59 odsto pacijenata dobije pogrešnu prvu dijagnozu, ali i koji su razlozi ovakvog stanja,razgovaramo sa sa predsednikom Srpske limfomskr grupe iz Kliničkog centra Srbije dr Darkom Antićem i Jelenom Djurić iz Udruženja pacijenata obolelih od limfoma.

Saznaćete i na koji način etarska ulja deluju balansirajuće i normalizujuće; i kako obnavljaju život, zdravlje i celovitost tela, duha i duše, ali i da li je aromaterpaiju moguće upotrebiti u porodičnoj terapiji.

U goste nam dolazi Andrej Josifovski Pijanista,koji je po vokaciji arhitekta, a među studentima,kažu,jedan od omiljenih asistenata na Arhitektonskom fakultetu.On je iz hobija je počeo da crta murale i u tome postao jedan od najboljih.Uradio je neke od najlepših murala u Srbiji.Nekoliko njih posvećeno je Novaku Đokoviću, Malom princu, Miroslavu Raduljici, ali i tragično nastradaloj Tijani Jurić.

Gost Naslovnih strana ovog jutra biće politički analitičar Branko Radun, a u rubrici Konkretno ugostićemo zamenika gradonačelnika Beograda Andreju Mladenovića, koji će nam reći šta se sve to gradi u Beogradu, kada će radovi biti završeni, ali i kako će prestonica izgledati nakon ovih radov

#Emisija Svitanje

'