AKTUELNO

Ne propustite da u emisiji Svitanje saznate sve najvažnije informacije.

Sa gostima "Svitanja" otkrivamo šta su Vuk, azbuka, rad i muzika, ko je povezao "Plavu školjku" i delo Vuka Stefanovića Karadžića,kako izgleda idealan doručak, ko danas poručuje "Izadji mi na teglu" i šta su za glumca Nenanda Nenadovića "velike bajke".

Do 7 sati saznaćete za koliko najmlađih oficira je,od juče,bogatija Vojska Srbije,šta je obećao zaštitnik građana Srbije,kako će, od 1.januara sledeće godine,izgledati katalog radnih mesta u javnom sektoru,šta donosi novi Zakon o zaštiti konkurencije i koji su najtraženiji poslovi u oglasima za zapošljavanje, preko interneta.

U "Svitanju" ćete čuti i kako je Jošanička banja,ovog leta,doživela renesansu,koji je najveći saobraćajni problem Kraljeva, ali i ko iz grada beži u selo.

Koliko su značajni aktuelni infrastrukturni radovi u Beogradu i na šta apeluju gradske vlasti, biće tema rubrike "Konkretno", a od gosta "Naslovnih strana", potpredsednika Narodne skupštine Vladimira Marinkovića čućete koja je bila uloga Srbije,na upravo završenom Ekonomskom forumu zemalja JI Evrope, u Poljskoj.

#Emisija Svitanje

#Televizija Pink

'