AKTUELNO

Večeras će u Beloj kući biti veoma napeto, budući da će zadrugari morati da budu iskreniji nego ikada!

Pre samo tri dana počelo je emitovanje "Zadruge", najimpresivnijeg rijaliti šou programa ikada, a već se polako, ali sigurno približio trenutak kada će jedan učesnik ispasti iz igre i napustiti šou.

Foto: Miloš Rafailović

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Vođa "Zadruge" Marko Janjušević u četvrtak uveče izabrao je svoja dva potrčka - Mikija Đuričića i Sašu Ilića Rudara, a svi zadrugari će večeras morati da se izjasne o tome koga od njih dvojice više ne žele u novoizgrađenom gradu, ali i da navedu razloge za svoju nominaciju.

Foto: Ivan Vučićević

Potrčko koji bude imao najviše glasova svojih cimera za ispadanje otići će u izolaciju, a njemu će se pridružiti onaj zadrugar koji bude dobio najmanje vaših SMS glasova. Ovo dvoje takmičara boraviće u izolaciji sve do ispadanja, kada će jadan od njih napustiti "Zadrugu", a tokom izolacije imaće pravo samo na međusobnu komunikaciju, ali i sa Vođom, koji će im donositi hranu.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Dakle, drugog nominovanog zadrugara birate upravo vi, zato glasajte za svoje favorite i ne dozvolite da baš on bude nominovan, a ko će od učesnika otići u izolaciju ostaje da saznamo večeras uživo na Televiziji Pink!

D. Tanasijević

Foto: Pink

#Rijaliti Zadruga

#Televizija Pink

'