AKTUELNO

Sve je spremno za useljenje osmomesečne bebe u novoizgrađeni grad gde će boraviti učesnici "Zadruge".

Do početka "Zadruge", najimpresivnijeg rijalitija ikada, ostalo je manje od dva sata! Sve je spremno za ulazak preko 30 učesnika koji će pred budnim okom stotina kamera živeti narednih meseci, a među njima je i beba, koja će večeras u 21 sat postati stanovnik novoizgrađenog grada, a koju će lično uneti Željko Mitrović, vlasnik Televizije Pink, producent i idejni trvorac "Zadruge".

Pročitajte još... KAZINO I DISKOTEKE: Ovako izgleda ULICA POROKA u rijalitiju ZADRUGA! (FOTO)

Foto: Pink.rs

Bebina garderoba dopremljena je u grad u kojem će novorođenče živeti sve do svog punoletstva, a čitav region s nestrpljenjem iščekuje i njen dolazak.

Foto: Pink.rs

Milionski auditorijum imaće priliku da je upozna večeras u 21 sata na Televiziji Pink, kada bude počelo emitovanje rijalitija "Zadruga" koji će, nema sumnje, nadmašiti sve slične TV formate ikada snimljene, a kako će se ostali takmičari ophoditi prema prvoj rijaliti bebi ikada, saznaćemo vrlo brzo.

Podsetimo, voditeljke rijalitija "Zadruga" danas su u Jutarnjem programu Televizije Pink otkrile nove detalje o bebi o kojoj govori čitav region, a ekskluzivne informacije pročitajte OVDE.

Pink.rs

#Beba

#Televizija Pink

#Zadruga

'