AKTUELNO

Folk pevač kivan je na još uvek zakonitu suprugu, koja ga je prijavila za nasilje u porodici.

Dan nakon što je izašao iz pritvora i sa Trećim osnovnim tužilaštvom potpisao sporazum o priznanju krivice za nasilje nad još uvek zakonitom suprugom Sonjom Vuksanović, folk pevač Aca Lukas otvorio je dušu u emisiji "EKSKLUZIVno".

Pročitajte još... TO SU GROZNE TEME: Dragana Mirković ISKRENO o ljubavnom životu svoje PETNAESTOGODIŠNJE ĆERKE (FOTO)

Foto: TvPink Printscreen

On je ponovio da Sonju nije ni takao, te da joj nije naneo nikakve povrede, a da se, s druge strane, odlučio da prizna krivicu kako bi izbegao tridesetodnevni pritvor i dokazivanje nevinosti iza rešetaka, za šta nema vremena. Podsetio je gledaoce da su se posvađali u stanu i da ga je Sonja tokom žustre rasprave gađala šoljicom za kafu, nakon čega je on napustio stan.

Foto: Telegraf

- Dobro, to su žene. Ženama je dozvoljeno više nego nama, naravno, tako ispoljavaju svoj bes. Misle da je to najveća kazna za muškarca - rekao je Lukas, a onda saopštio da će sada na poseban način kazniti Sonju zbog toga što mu je, kako kaže, "radila o glavi" i uništila život.

Foto: TvPink Printscreen

- I kad me neko žensko iznervira, ne mislim da su batine najveća kazna za žene. Ja garantujem da to nije najveća kazna, u pitanju je nešto drugo. Nešto što ih mnogo više boli, a to je sujeta. E, sad ćeš da vidiš kako izgleda najveća kazna za žene! Ovo nisu bile batine i ja mislim da ona ne zaslužuje kaznu, ali očigledno da zaslužuje, sad ću da je kaznim! Sad ću da je kaznim tako što ću da je udarim na sujetu, naravno, na finansije, ništa više od zakona. Bio sam veoma velikodušan i darežljiv! Sad koliko je volim, toliko je i mrzim, jer sam video da mi radi o glavi - iskren je bio pevač u emisiji "EKSKLUZIVno", a šta je još podelio sa gledaocima Televizije Pink, pogledajte u nastavku:

Pink.rs

#Aca Lukas

#EKSKLUZIVno

#Sonja Vuksanović

'