AKTUELNO

Folk pevač tvrdi da je krivicu priznao samo da bi izbegao pritvor.

Domaću javnost uzdrmala je vest da je popularni folker Aca Lukas upao u kuću bivše supruge Sonje, lomio stvari, a onda je i udario. Dan nakon toga, Lukas je priznao krivicu, međutim on je gostujući u Jutarnjem programu TV Pink izjavio da bivšu suprugu nije ni pipnuo, kao i da je krivicu priznao jer nije želeo da ide u pritvor. Kako kaže, on za to ima i svedoka.

- Priznao sam da sam istukao suprugu, a sada javno ovde tvrdim da je nisam pipnuo. Imam svedoka da je nisam ni pipnuo, a to čovek iz mog obezbeđenja koji je stajao u dvorištu i sve posmatrao - kaže Lukas i dodaje:

Foto: TvPink Printscreen

- Ja sam čovek koji poštuje zakon i nagodio sam se. Nikada nisam tukao žene i nikada to neću uraditi. Mogu da donesem papir koji sam potpisao pre mesec i po dana i prepisao joj kuću koju sam ja kupio jer ja nisam čovek koji može da ostavi ženu i dete na ulici. Moja supruga je indoktrinirana jer sluša svog druga koji radi za jedan list. Taj čovek je verovatno psihopata, čovek mi smešta afere. Tog dana kad sam ja navodno i prebio ženu, došao sam da vidim ćerku jer je trebalo da idemo u zoo vrt, ali sam kasnio, pa sam došao da kažem da ću je voditi sutra. Ona i ja smo se sporečkali dok sam ja tu bio. Samo čovek iz mog obezbeđenja je to čuo, strašne reči su to bile. Došli smo u situaciju da ona mene gađa šoljicom za kafu, ja sam se tu izmakao i kad sam video koliko ima sati, samo sam je odgurnuo rukom i izašao napolje. Upravo zbog toga što sam jednom prilikom slučajno video poruku kod nje na telefonu koju joj je poslala njena advokatica. Napisala joj je da jedino može da me izazove da je udarim rukom. Kad sam ja izašao iz kuće i otišao u Cirih već je na portalima stajalo da sam ja nju jurio s nožem u rukama, da sam je nokautirao. Ona se lepo islikala ispred Urgentnog i donela izveštaj od lekara da ima neku crvenu fleku i neko nagnječenje na nozi - rekao je folker u emisiji ''Dobro jutro - Jovana i Srđan''.

Foto: TvPink Printscreen

Lukas tvrdi da mu je sve smešteno, kao i da nikada ne bi podigao ruku na ženu.

- Ja sam za to da se žene zaštite, ali ovo je zloupotreba. Ja nju nisam tukao, nisam je pipnuo i meni se ovde smešta. Ja nisam kriv, zakon dozvoljava da priznate da ste krivi iako niste. Ja sam priznao da bih izbegao 30 dana pritvora. Ako moja žena bude došla i javno rekla i dokazala da sam je tukao ja ću da idem u zatvor doživotno.

Iako je putem društvene mreže zapretio Sonji da će joj oduzeti njihovu ćerku Viktoriju, on sada, kada su se strasti malo smirile, kaže da dete ipak treba da bude sa majkom, kao i da je Sonja uprkos svemu dobra majka.

Foto: TvPink Printscreen

- Dete mora da živi sa majkom, jer tako treba. Ja ću svaki dan da viđam to dete. Sonja je dobra majka. Voleo bih da se sve ovo izbriše da moja ćerka kad poraste ne bi mogla da vidi neke stvari koje sam ja ovde rekao - rekao je pevač.

Autor: M. K.

#Aca Lukas

#Batine

#Sonja Vuksanović

#Televizija Pink

#pevač

'