AKTUELNO

Ne propustite da u emisiji Svitanje saznate sve najvažnije informacije.

Poslednjeg dana avgusta, "Svitanje" donosi priču o jedinoj školi u Srbiji koja je izdala svoj muziccki album i postala planetarno poznata.

Saznaćete i kako je Beograd postao grad svetlosti,kako su naši mladi sportisti obeležili istoriju Sportskih igara mladih u regionu,ali i koja je razlika izmedju intolerancije i alergija na hranu.

U rubrici "Konkretno" nadležne iz Minisarstva rada pitaćemo da li će i kada država početi da subvencioniše smeštaj materijalno ugroženih i u licencirane privatne domove za stare.

Od 4.30 do 7.30 proveravamo u kakvom je stanju riblji fond na jednom od najsušnijih područja Srbije,ovog leta,da li che država intervenisati ukoliko,zbog susse,dodje do poskupljenja namirnica,kako su se najpoznatiji srpski fudbaleri našli u Sigurnoj kući,a videćete i kako izgleda svakodnevica jedne jedanaestočlane porodice.

Slikom vas vodimo i na jedino mesto u Srbiji na kome raste plišana salata,kao i na jedini festival na svetu na kome se učesnici gadjaju trulim paradajzom. Gost "Naslovnih strana" biće politički analitičar Dragomir Anđelković.

#Emisija Svitanje

'