AKTUELNO

I dok su čelnici TV Pink neke zvezde pozvali na pregovore, mnogi su, kada su čuli da počinje rijaliti koji nije viđen na ovim prostorima, na sve načine pokušali da obezbede svoje mesto.

Vest da 6. septembra na najgledanijoj komercijalnoj televiziji, TV Pink, počinje produkcijski najzahtevniji rijaliti do sada, "Zadruga", uzburkala je javnost ne samo u Srbiji, već i u regionu.

Foto: TV Pink

I dok su pripreme za najimpresivniji rijaliti svih vremena u punom jeku, gledaoce intirgiraju učesnici novog rijalitija koji preti da obori sve rekorde gledanosti.

U medijima se već nedeljama spekuliše koje javne ličnosti će postati stanovnici spektakularnog novoizgrađenog grada u Šimanovcima, ali produkcija i dalje u tajnosti drži neka od najvećih imena, koja će šokirati milionski auditorijum.

I dok su čelnici TV Pink neke zvezde pozvali na pregovore, mnogi su, kada su čuli da počinje rijaltii koji nije viđen na ovim prostorima, na sve načine pokušali da obezbede svoje mesto u "Zadruzi".

Do sada je potpisano više od 60 ugovora sa veoma zanimljivim ličnostima, ali neće svi dobiti priliku da uđu u "Zadrugu". Kako je to najskuplji i najzahtevniji projekta svih vremena, čelnici TV Pink su želeli da u rijaliti uđu samo pažljivo odabrani učesnici. Sva imena takmičara neće biti otkrivena do samog ulaska, 6. septembra, ali jedno je sigurno - gledaoci će biti iznenađeni kada vide ko će se sve boriti za prvo mesto u ovom rijalitiju - rekao je dobro obavešten izvor blizak produkciji za Pink.rs, a onda dodao:
Pojedini učesnici rijaltiija koji su se emitovali na drugim televizijama, nisu birali način da dođu do produkcije i obezbede svoje učešće u najimpresivnijem rijaliti šou programu ne samo u regionu, već i u Evropi. Kontaktirali su svoje prijatelje i poznanike kako bi zakazali sastanak, oglašavali su se u medijima u nadi da će na taj način doći do čelnika TV Pink, a neki od njih su bili toliko smeli, da su čak došli u zgradu televizije, kako bi se odmah sastali sa timom koji radi na ovom projektu. Ipak, produkcija nije bila zainteresovana za pregovore sa njima, jer žele samo velike zvezde u rijalitiju koji će pomeriti granice kada je o ovom formatu reč.

Podsetimo, prvi učesnik rijalitija "Zadruga", koji je otkriven javnosti, jeste Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice Jelena Krsmanović Marjanović. Nakon toga, otkriveno je da će u ovom šou programu učestvovati i Pinkove zvezde Andrijana Radonjić, Zorana Stefanov, Sara Reljić i Slobodan Radanović, kao i pevačice Nada Obrić, Snežana Mišković Viktorija i Tanja Jovićević. Osim njih, za glavnu nagradu boriće se i poznata srpska glumica Žiža Stojanović, gledaocima poznata kao Cana Fontana, ali i starlete Anđela Veštica, Ana Korać, Mina Vrbaški i Maca Diskrecija. Među učesnicima će se naći su i blogerka Luna Đogani, kaskader Uroš Ćertić, ali i dobro poznati učesnik "Farme" Mirsolav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića. Spekuliše se i da će ući i političar, bivši ministar, Željko Simić.

Foto: Pink.rs/E-Stock Miloš Rafailović/Jakov Simović/Printscreen Instagram/E-Stock Kobra

Na ovom istorijskom projektu, angažovan je tim najboljih profesionalaca iz Holivuda Za potrebe najskupljeg rijalitija do sada viđenog, u Srbiju je stiglo devet šlepera sa raznim rekvizitima i delovima scenografije, kao i milion litara slane morske vode, kojom će biti snabdeven novoizgrađeni grad. Trideset i dva poznata učesnika najimpresivnijeg rijalitija do sada pratiće čak 140 kamera, osam dronova i dva spajder sistema, koja omogućavaju kamerama da velikom brzinom savladaju velike prostorne prepreke kontrolisano klizajući po velikim sajlama, a sve to kako bi gledaoci 24 časa mogli da budu upućeni u sva događanja.

Foto: Pink.rs

Autor: M. Đ.

#Televizija Pink

#Zadruga

#rijaliti

#Željko Mitrović

'