AKTUELNO

Ljubinko je 33. učesnik rijalitija Zadruga koji počinje 6. septembra na Televiziji Pink.

Vest da na najgledanijoj komercijalnoj televiziji, TV Pink, od 6. septembra počinje da se emituje novi rijaliti svetskih razmera, "Zadruga", uzburkao je region, koji ne prestaje da bruji o tome.

Foto: Promo

Danima se nagađa oko učlesnika ovog rijalitija, ali i oko izgleda samog ambijenta. A produkcija je otkrila tek delić onoga što milionski auditorijum očekuje ove jeseni u najimpresivnijem rijaliti programu u svetu.

Najnovije informacije do kojih je došla ekipa portala Pink.rs, odnose se na neka pravila koja će vladati u rijalitiju Zadruga:

Ispod čarobne planine koja se gradi u okviru kompleksa, nalaziće se srebrno jezero, u kom pliva zlatna ribica. Ona je pripadnik LGBT populacije i zove se Ljubinko i on je poslednji, 33. učesnik rijalitija "Zadruga". Ako neko od učesnika uspe Ljubinka da ulovi golim rukama, dakle bez korišćenja pribora, moći će da bira jednu od tri želje koje će mu ispuniti veliki šef - rekao je izvor blizak timu koji radi na ovom projektu.

Foto: Pixabay.com

Kako takođe saznajemo, "Zadrugom" neće upravljati produkcija, već veliki šef, a o čemu se tačno radi, saznaćete 6. septembra, kada je zakazan početak ovog gigantskog projekta.

Podsetimo, vlasnik Televizije Pink, Željko Mitrović, je zajedno sa timom najboljih profesionalaca iz Holivuda osmislio izgradnju čitavog grada, u kom će boraviti 32 poznate ličnosti.

Foto: TV Pink

U Srbiju je već stiglo devet šlepera sa raznim rekvizitima i delovima scenografije, a na putu je čak milion litara slane morske vode, kojom će biti snabdeven novoizgrađeni grad.

Poznate učesnike najimpresivnijeg rijalitija do sada pratiće čak 140 kamera, osam dronova i dva spajder sistema, koja omogućavaju kamerama da velikom brzinom savladaju velike prostorne prepreke kontrolisano klizajući po velikim sajlama, a sve to kako bi gledaoci 24 časa mogli da budu upućeni u sva događanja.

Osim toga, medijski mag Željko Mitrović, obezbedio je i dva reportažna HD kamiona najnovije generacije, iz kojih će se snimati i pratiti tri od 24 prostorne zone na skoro tri hektara zemlje.

Foto: Pixabay/Pink.rs

U okviru scenografije, nalaze se i sprave koje će generisati veštačku kišu, sneg, ali i elektrostatičke polarizacije visokog intenziteta, što će stvoriti iluziju sevanja munja.

Kako se danima unazad spekuliše, u rijalitiju će se naći muzički kompozitor i suprug ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović, Zoran Marjanović, Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića, zatim Mina Vrbaški, poznata po aferi sa Šakom Polumentom, koji bi takođe mogao da se nađe pred kamerama ovog šou programa, a kako izvor blizak produkciji tvrdi, gledaoci će moći da prate svaki potez Soraje Vučelić.

Ostale detalje najskupljeg i najzahtevnijeg rijaliti programa svih vremena saznaćete 6. septembra, kada je počinje sa emitovanjem, a do tada lajkujte zvaničnu stranicu "Zadruge" klikom OVDE, i budite uvek u toku sa najnovijim informacijama.

Autor: M. Đ.

#Televizija Pink

#Zadruga

#rijaliti

#Željko Mitrović

'