AKTUELNO

Ekipu emisije "Mirotvorci" pozvali su mladi ljudi čije majke ne razgovoraju.

Gorana Stojićevića Karamelu pozvala je Sofija koja je imala veliku želju da pomiri svoju mamu sa njenom polusestrom.

Želim da pomirim dve osobe, ali da to bude iznenađenje. Zovem se Sofija Đurić i molim da se što pre javite - rekla je ova tinejdžerka u video- poruci.

Foto: TvPink Printscreen

Svađa između polusestara jako pogađa članove obe porodice i Sofija i njen brat Stefan imali su veliku želju da ponovo sve bude kao pre.

Njegova i moja mama su u svađi nekih pet godina i želimo da ih pomirimo. One su sestre po ocu, a posvađale su se na sahrani i prekinule su svaki kontakt - rekli su Sofija i Stefan koji se i dalje druže, uprkos tome što njihove majke ne razgovaraju.

Foto: TvPink Printscreen

Dragana, Sofijina mama nije želela ni da čuje za pomirenje sa polusestrom Dacom.

Foto: TvPink Printscreen

Ne vidim razlog da uopšte dolazite vi, sestra je moja, ona tebi jeste tetka, ali to se tebe ne tiče. Ako sam donela odluku da ne pričam sa njom pet godina, deset godina, to je moje - rekla je Dragana.

Sofijina mama je objasnila da se njoj ne sviđa odnos druge supruge njenog pokojnog oca, odnosno njene maćehe.

- Ja svoju sestru jako volim, ali zaista, nije sve do mene. Ne mogu da kažem da ne želim da se pomirimo, ja nju volim. Ali eto, možda bih i volela da se to desi, ali spontanije  - rekla je Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

Ni Stefanova mama Daca nije želela ni da čuje za pomirenje sa polusestrom.

Dragan Stojićević Karamela došao je na ideju da Draganu i Dacu spoji tako što će ih obe pozvati Dacina mama koja je, kako bi ih dovela u svoj dom, rekla da joj nije dobro.

Foto: TvPink Printscreen

Dragana i Daca su se na kraju pomirile, a to je oduševilo njihovu decu, Sofiju i Stefana, koji su i pozvali ekipu emisije "Mirotvorci".

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Goran Stojićević Karamela

#Mirotvorci

#Televizija Pink

#emisija

'