AKTUELNO

Ne propustite da u emisiji Svitanje saznate sve najvažnije informacije.

U Svitanju ćemo čuti kakva je situacija kada je u pitanju vodosnadbevanje u glavnom gradu, zbog čega treba da vodimo računa o racionalnoj potrošnji vode i kada će delovi grada koji nisu priključeni na vodovod to biti.

Takođe, dolazi nam trubački orkestar Bojana Ristića, pobednici prošlogodišnje Guče i još uvek aktuelni nosioci titule najboljeg trubačkog orkestra.  Njih ćemo čuti kako sviraju, a predsednik izvršnog odbora Guče Milivoje Dolović će nam reći kako teku poslednje pripreme za ovaj Sabor.

U Naslovne strane nam dolazi gradski menadžer Goran Vesić, od koga ćemo čuti da li je sve spremno za manifestaciju Beer fest, ali i sve o otvaranju Ikee u Beogradu. Takodje pitaćemo ga koliko je važan podatak da su prihodi od turizma u glavnom gradu značajno povećani.

U rubrici Konkretno pričamo o budućim profesionalnim upravnicima zgrada, koji danas polažu za licence. Šta će tačno biti njihov posao, koliko će nas oni koštati, ali i na koji način će njihov rad doprineti poboljšanju kvaliteta življenja u zgradama. O svemu tome razgovaraćemo sa Jovankom Atanacković pomoćnicom ministarke za građevinarstvo, saobraćaj i infrastrukturu.

#Emisija Svitanje

#Televizija Pink

'