AKTUELNO

Sve što sam ja ikada pokušavala da sakrijem, on sve ispriča - otkrila je ona u emisiji ''Premijera - Vikend Specijal''.

Atraktivna folk pevačica Rada Manojlović gostujući u emisiji ''Premijera - Vikend Specijal'' govorila je, između ostalog, o pokušajima da sakrije svoje emotivne veze od očiju javnosti. Međutim, kako je otkrila, u tim pokušajima uvek ju je ''ometao'' njen otac Rade.

PROČITAJTE JOŠ: DARA ZALUDELA POLITIČARA, pa joj ponudio 5.000 evra za SEKS!

Foto: TV Pink Printscreen

Često sam krila svoje veze, mnogo sam se trudila, ali mi nije uspelo. Krijem ja to, ali danas ne može ništa da se sakrije od novinara. To je posebno teško danas kada je sve dostupno na internetu, sve se sazna veoma brzo - kaže Rada i dodaje da njen otac Rade uglavnom prvi u medijima razotkrije sve njene tajne.

Foto: TV Pink Printscreen

Moj otac je domaćin čovek. Često se desi da se novinarske ekipe zapute ka našoj kući u Četerežu gde ih moj otac onako domaćinski ugosti, ponudi im čak i rakiju i rado razgovara sa njima. Sve što sam ja ikada pokušavala da sakrijem, on sve ispriča. Narod voli da čita te zavrzlame - rekla je pevačica u emisiji ''Premijera - Vikend Specijal''.

Inače, Rada je nedavno otkrila da je ljubavnu romansu sa kolegom Harisom Berkovićem krila od očiju javnosti čak godinu dana!

Autor: M. K.

#Otac

#Premijera

#Rada Manojlović

#pevačica

'