AKTUELNO

Otkriveni novi detalji rijaliti programa koji svi sa nestrpljenjem iščekuju.

U septembru na Televiziji Pink sa emitovanjem počinje rijaliti šou "Zadruga", najskuplji i produkcijski najzahtevniji rijalitiji na kojem radi tim holivudskih stručnjaka, a koji do sada nije viđen na ovim prostorima, ali i u svetu. Pripreme za ovaj gigantski rijaliti uveliko su u toku, a portal Pink.rs otkriva nove detalje projekta koji svi sa nestrpljenjem iščekuju.

Foto: Pixabay.com

U Beograd su stigla i dva reprtažna HD kamiona najnovije generacije, zadužena za snimanje i praćenje samo tri od 24 prostorne zone na skoro tri hektara zemlje. Ovaj gigantski rijaliti će pratiti 24 sata dnevno na 24 prostorne zone oko 140 kamera, 8 dronova i dva spajder sistema koja omogućavaju kamerama da velikom brzinom savladaju velike prostorne prepreke kontrolisano klizajući po velikim sajlama!

Foto: Pink.rs

Pročitajte još: RIJALITI ZADRUGA NA FESTIVALU U KANU: Svetski stručnjaci IMPRESIONIRANI vrhunskom scenografijom!

Samo u centralnoj master režiji učesnike će po svakoj smeni pratiti oko 60 specijalizovanih profesionalaca kako bi se birala najbolja situacija u najboljoj zoni. Gledaoci će biti u prilici da 32 poznata učesnika gledaju u različitim situacijama i okolnostima ponekad vrlo komplikovanim i teškim, a ponekad veselim, a naravno i romantično ljubavnim! Novina je da će oni gledaoci koji budi koristili aplikaciju moći i sami da biraju zonu gledanja! Hologramsko-laserski sistem za pravljenje iluzija biće prvi put viđen u Srbiji i regionu!

Ostali detalji još uvek se čuvaju u strogoj tajnosti, a ekskluzivne informacije u vezi sa gigantskim rijalitijem koji će pomeriti granice, moći ćete da pročitate na portalu Pink.rs! Takođe, lajkujte i zvaničnu Fejsbuk stranicu ''Zadruge'' OVDE i budite uvek u toku sa najnovijim vestima.

Pink.rs

#Televizija Pink

#Zadruga

#rijaliti

'