AKTUELNO

Voditelji emisije "Dobro jutro" bili su zgranuti zbog onoga što im je u živom programu ispričala gledateljka.

Danas je u Jutarnjem programu Televizije Pink, u okviru emisije "Dobro jutro" sa Deom Đurđević i Predragom Sarapom, bilo reči i o neovlašćenoj upotrebi fotografija, o čemu je govorio advokat Borivoje Obradović.

Foto: TvPink Printscreen

U program se uključila i Jelena, najbolja drugarica ubijene pevačice Ksenije Pajčin, koja je svojom pričom šokirala voditelje i gosta u studiju.

Foto: Promo

- Pre nekoliko godina, kada se desilo ubistvo Ksenije Pajčin, mene su stavili na naslovnu stranu u aprilu mesecu, da sam trinaest dana spavala zbog tuge spavala na grobu moje najbolje drugarice Ksenije Pajčin. Slučajno sam kupila novine i videla sebe na naslovnoj strani i doživela sam nervni slom - započela je priču gledateljka Jutarnjeg programa, a onda briznula u plač.

Foto: TvPink Printscreen

- Završila sam na VMA, nisam imala snage... Evo, tresem se sad samo kad se setim. Nisam imala snage da prijavim Rodića... - jedva je, kroz jecaje, izgovorila Jelena. Njena priča pogodila je i voditeljski par koji nije mogao da sakrije emocije, a kada je gledateljka smogla snage, nastavila je priču.

Foto: TvPink Printscreen

- Izvinite, mnogo mi je teško kad se setim. Prošlo je nekoliko meseci, otišla sam kod advokata, donela sam sve papire, da mi nije dobro, proradila mi je i štitna žlezda... Rekli su mi:"Jelena, ali prošlo je šest meseci, od ovoga nema ništa". Ja i dan danas od toga imam stres, imam strahove, sanjam moju Kseniju, kako ja sad da tužim tog ološa, tog Rodića?! Ja lično znam da je on ološ! Da li je normalno da neko objavi moju i sliku moje Ksenije, njene nadgrobne ploče, i napiše:"Od tuge spavala 13 dana na groblju". Da li je to normalno?! - upitala je gledateljka Televizije Pink.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja detalje ne znam, ali koliko sam razumeo, postoje dva momenta - objavljena je njena fotografija bez njenog znanja, treba videti u kom je to kontekstu, i postoji onaj tekst ispod. Što se tiče te fotografije, ona bi apsolutno imala pravo. Neki rokovi, koji važe u praksi, jesu tri godine od saznanja, odnosno pet godina od učinjenog - objasnio je advokat.

D. Tanasijević

#Dea Đurđević

#Jutarnji program

#Ksenija Pajčin

#Predrag Sarapa

'