AKTUELNO

Emitovanje rijalitija "Zadruga" počinje ovog septembra na Televiziji Pink.

Jedan od vodećih projekata Televizije Pink kada je nova programska šema najgledanije komercijalne televizije u pitanju jeste rijaliti šou "Zadruga", najskuplji i produkcijski najzahtevniji rijaliti ikada viđen na ovim prostorima, ali i u svetu!

Foto: TV Pink

Vest o početku emitovanja "Zadruge", u kojoj će gledaoci uživati već od septembra, napravila je pravi bum na regionalnom nebu, budući da je u pitanju šou koji će bez daha pratiti svi ljubitelji rijaliti formata, ali i oni koji to do sada nisu bili. Reč je o TV formatu koji će biti predstavnik potpuno nove generacije rijaliti programa, a šou sličan ovom do sada nije viđen u svetu, te se s punim pravom očekuje da će nadmašiti sve one koji su do sada bili emitovani kako na domaćim, tako i na inostranim televizijama.

Foto: Pixabay.com

U prilog ovim tvrdnjama govori i podatak da trenutno na realizaciji "Zadruge" učestvuje blizu 1500 ljudi, kao i da vlasnik Televizije Pink Željko Mitrović ništa nije želeo da prepusti slučaju, već je okupio vrhunski tim profesionalaca - holivudskih eksperata, uz čiju će pomoć napraviti šou kakav nije viđen u svetu!

Foto: TV Pink

Poseban tim eksperata iz Holivuda angažovan je na izgradnji najveće i najimpresivnije scenografije, tačnije - čitavog grada u kojem će boraviti trideset dvoje poznatih takmičara, zbog čega će "Zadruga", po svemu sudeći, zasluženo moći da se nazove najvećim rijalitijem svih vremena. Jedan od holivudskih eksperata je, kako saznajemo, prokomentarisao da ovakva scenografija nije rađena ni za Trumanov šou, zbog čega se uspeh "Zadruge" ne dovodi u pitanje.

Foto: Pixabay/Pink.rs

Ostaje ga milionski auditorijum najgledanije komercijalne televizije sačeka septembar i početak emitovanja "Zadruge" u kojoj će trideset dvoje poznatih ličnosti biti stavljeno na do sada neviđene izazove.

D. Tanasijević

#Televizija Pink

#Zadruga

#rijaliti

#Željko Mitrović

'