AKTUELNO

Ne propustite da u emisiji Svitanje saznate sve najvažnije informacije.

U Svitanju Vam otkrivamo kako da ne posežete za hranom kada imate emotivnih problema. Nutricioniskinja Željka Dragaš će nam reći zašto hranu koristimo kao utehu i šta možemo da učinimo da se sa problemima izborima na drugačiji način.

Saznaćete i šta nas očekuje na Osmom međunarodnom fesivalu joge, kao i kako jogom možete da poboljšate zdravlje, ali i da li deca mogu da vežbaju jogu. Šef spasilačkog tima Ada Ciganlije Miodrag Jović nam otkriva zbog čega najčešće spasioci intervenišu na ovom poznatom kupalištu i kako da opasnost svedemo na minimum i iskoristimo sve blagodeti kupanja u rekama, jezerima ili moru.

Gost Naslovnih strana biće zamenik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović, koji će nam između ostalog reći i kakva je situacija sa vodosnadbevanjem u Beogradu, da li je sve spremno za veliko otvaranje Ikee i šta nas od noviteta u prestonici još očekuje.

U rubrici Konkretno sa predsednikom Samostalnog sindikata estradnih umetnika Dragišom Golubovićem razgovaramo o novoj Uredbi po kojoj svi muzičari i izvođači moraju da potpisu Ugovor o izvođačkom delu. Šta ovim dobijaju muzičari, šta poslodavci, ali i koliko će koristi imati i država i građani saznajte u rubrici Konkretno od 7 časova.

#Emisija Svitanje

#Televizija Pink

'