AKTUELNO

Trideset dve poznate ličnosti živeće pred budnim okom stotina kamera i boriti se za glavnu nagradu.

Na Televiziji Pink uskoro počinje novi rijaliti ''Zadruga'' koji će pomeriti granice! U novoj programskoj šemi najgledanije komercijalne televizije našao se i do sada najskuplji i produkcijski najzahtevniji rijaliti šou ikada viđen na ovim prostorima, ali i u svetu.

Foto: Pixabay.com

Kako Pink.rs saznaje, novi rijaliti nosi naziv ''Zadruga'' - na ovom gigantskom projektu angažovano je blizu 1500 ljudi, a trenutno je u izgradnji grad u kom će živeti čak 32 poznate ličnosti.

Iako produkcija još uvek sve detalje drži u tajnosti, portal Pink.rs došao je do ekskluzivne informacije o tome ko je prvi učesnik "Zadruge", čije je emitovanje planirano već idućeg meseca.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još:

TELEVIZIJA PINK POMERA GRANICE: Počinje NOVI RIJALITI ŠOU do sada NEVIĐEN U SVETU! Otkrivamo SVE DETALJE! (FOTO)

U pitanju je muzički kompozitor Zoran Marjanović, koji je u žižu javnosti došao nakon što je prošle godine u aprilu na monstruozan način ubijena njegova supruga, poznata pevačica Jelena Marjanović.

Foto: TvPink Printscreen

Zoran je do sada imao nekoliko ponuda za učešće u raznim šou programima i rijaliti emisijama, ali je ipak odlučio da prihvati ponudu Televizije Pink.

Ostali detalji ovog revolucionarnog rijalitija još uvek se drže u strogoj tajnosti, a sa čime će domaći vipovci morati da se suoče u šou programu koji će pomeriti granice ostaje da vidimo u septembru, kada se očekuje početak emitovanja!

Foto: Pixabay/Pink.rs

Sve detalje o novom rijaliti programu ''Zadruga'' koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim, saznajte na portalu Pink.rs i na zvaničnoj Fejsbuk stranici OVDE!

Autor: B. R.

#Televizija Pink

#Zadruga

#Zoran Marjanović

#rijaliti

'