AKTUELNO

Milionski auditorijum najgledanije komercijalne televizije ove jeseni uživaće u do sada najvećem rijaliti programu na svetu!

Televizija Pink u novu televizijsku sezonu ulazi jača nego ikada i još jednom dokazuje zbog čega je medijski lider u regionu. U obilju noviteta u kojima će u novoj sezoni uživati verna publika Televizije Pink našao se i do sada najskuplji i produkcijski najzahtevniji rijaliti šou ikada viđen na ovim prostorima, ali i u svetu!

Foto: TV Pink Printscreen

Novi rijaliti šou u kojem će uživati svi ljubitelji ovakvih formata, ali i oni koji to do sada nisu bili, nosi naziv "Zadruga"! Kako portal Pink.rs saznaje od izvora bliskog produkciji, reč je o TV formatu koji će biti predstavnik potpuno nove generacije rijaliti programa, a šou sličan ovom u kojem će uživati gledaoci Televizije Pink do sada nije viđen u svetu, te se s punim pravom očekuje da će nadmašiti sve one koji su do sada bili emitovani kako na domaćim, tako i na televizijama širom sveta.

Foto: Pixabay.com

Na ovom gigantskom projektu angažovano je blizu 1500 ljudi koji će pripremiti do sada neviđeni šou, a za potrebe rijalitija "Zadruga" gradi se čitav grad u kojem će 32 poznate ličnosti živeti pred budnim okom stotina kamera i boriti se za glavnu nagradu.

Foto: TV Pink

Svi detalji ovog revolucionarnog rijalitija još uvek se drže u strogoj tajnosti, a sa čime će domaći vipovci morati da se suoče u šou programu koji će pomeriti granice ostaje da vidimo u septembru, kada se očekuje početak emitovanja na Televiziji Pink!

Lajkujte Fejsbuk stranicu rijalitija ''Zadruga'' OVDE i pratite najnovije vesti.

D. Tanasijević

#Televizija Pink

#rijaliti

'