AKTUELNO

Budite uz Jutarnji program televizije Pink i započnite dobar dan dobrim jutrom.

U emisiji Dobro jutro sa Deom i Sarapom gledaćete:

Šta sve pišu u dnevnoj štampi ovoga jutra komentarisaćemo sa Predragom Jeremićem, glavnim i odgovornim urednikom portala "Embargo"

U centru pažnje nam je situacija u domaćem vazdušnom saobraćaju o kojoj će ekskluzivno za naš program govoriti dobitnik nagrade Evropske komisije Radojica Rovčanin, direktor Kontrole letenja Srbije i Crne Gore.

Kako visoke temperature utiču na psihu ljudi, koliko će trajati vreli talas koji je prekjuče zahvatio Srbiju i kakvo nas vreme očekuje u narednim mesecima, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa prof. dr Dijanom Lazić Puškaš, neuropsihijatrom i Nedeljkom Todorovićem, meteorologom Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Vaš doktor ovog jutra biće dr Predrag Poleksić, dermatolog Gradskog zavoda za kožne i venerične bolesti koji će nam objasniti kako da zaštitimo kožu u ovim vrelim danima.

Gost advokat objasniće nam kako se zaključuje ugovor o doživotnom izdržavanju.

Povodom poslednjeg slučaja napada pasa u Barajevu, sa nadležnima iz Uprave za veterinu i Veterine Beograd, ali i kinologom, iz Kinološkog saveza Srbije pričaćemo o opasnim psima, uslovima njihovog držanja i odgovornosti njihovih vlasnika.

Potom nam u studio ulazi Ismail Delija, pobednik takmičenja Pinkove zvezde koji će nam otkriti planove u vezi sa njegovom karijerom.

U muzičkim notama ugostićemo Mišu Aleksića, basistu grupe Riblja čorba sa kojim ćemo razgovarati o slavljeničkoj turneji ovog benda povodom 40 godina njihovog postojanja.

Ugostićemo i Acu Seltika, frontena grupe Ortodoks Kelts, koja će 17. avgusta nastupiti u okviru Beer festa.

#Jutarnji program

#Televizija Pink

'