AKTUELNO

Ova plesačica počela je da snima kratke snimke na "Jutjubu" i kako je sama otkrila, ima mnogo obožavaoca.

Ognjen Amidžić u svojoj specijalnom izdanju emisije "Amidži šou" ugostio je, između ostalih i Jelenu Krunić i Acu Živanovića. Krunićeva je otkrila da je posle učešća u rijalitiju "Farma" postala vrlo aktivna na društvenim mrežama.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: LEPOTICE! Ovako izgledaju SUPRUGE Saše i Dejana Matića! (FOTO+VIDEO)

Ona je počela da se bavi još jednim zanimanjem, vrlo popularnim u poslednje vreme, a kako je sama istakla, kao jutjuberka je uspela da dopre do mnogih mladih ljudi i utiče na njihova razmišljanja.

Foto: TvPink Printscreen

Postoji par devojaka kojim sam spasla život, verovao ili ne. Postoje dva ili tri "jutjubera" i njihovih priča, a jedna devojka je došla do ivice prvo bulimije, a zatim i anoreksije i želela je sebi da oduzme život. Ja ne znam šta ja radim toj mlađoj populaciji, imam tu moć ubeđivanja i mogu da prenesem to svoje neko iskustvo. Ona je videla te moje snimke u kojima sam pričala o tim mojim anksioznim napadima nakon rijalitija i emotivnih gubitaka, gde se ona poistovetila sa mnom i nije izvršila samoubistvo koje je pokušala dva puta. Ona je iz Zagreba, zove se Ivana i ja sam izrazila želju da je upoznam - rekla je Jelena Krunić.

Autor: J. V.

#Amidži Šou

#Jelena Krunić

#Televizija Pink

#emisija

'