AKTUELNO

Budite uz Jutarnji program Televizije Pink i započnite dobar dan dobrim jutrom.

U emisiji Dobro jutro sa Deom i Sarapom gledaćete:

Šta sve pišu u štampanim medijima komentarisaćemo sa Markom Blagojevićem, direktorom Kancelarije za javna ulaganja.

U centru pažnje sa ministrom kulture i informisanja razgovaraćemo o strategiji kulturnog razvoja, ali i o novoj medijskoj strategiji koja treba da bude završena do kraja ove godine.

Dijana Hrkalović iz Uprave kriminalističke policije MUP-a Srbije otkriće nam sve detalje akcije Ares u kojoj je uhapšeno 360 ljudi.

O stavovima mešovite katoličko-pravoslavna komisije, o liku i delu hrvatskog nadbiskupa Alojzija Stepinca razgovaraćemo sa istoričarem Aleksandrom Rakovićem i Savom Štrpcem, predsednikom centra Veritas.

Vaš doktor ovog jutra biće prim. dr Novak Vukoje, otorinolaringolog, sa kojom ćemo razgovarati o najčešćim infekcijama uha u letnjem periodu.

Sa gostom advokatom pričaćemo o Ugovoru o poklonu.

U rubrici Na sportskom terenu pričamo o kvalifikacijama domaćih klubova za Ligu šapmpiona i Ligu Evrope. Gosti u studiju biće Rade Đurović, član sudijske komisije FSS i Dževad Prekazi, trener u omladinskoj školi fudbala Partizana.

U muzičkim notama ugostićemo Miu Borisavljević i Bojana Grujića, koji će nam predstaviti njihovu duetsku pesmu "Zveri".

Kako je kineska publika reagovala na predstavu "Dama s kamelijama" Narodnog pozorišta, otkriće nam glumac Nebojša Kundačina, koji je sa članovima dramskog ansambla nacionalnog teatra boravio u Pekingu i Šangaju.

Pričaćemo i o turističko kulturnoj manifestaciji Dani Šilopajske panorame, koji će krajem ove nedelje biti organizovani u selu Šilopaj kod Gornjeg Milanovca.

#Dobro jutro

#Jutarnji program

'