AKTUELNO

Produkcija je za sam kraj pripremila iznenađenje koje nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Posle deset meseci velike borbe, 40 emisija, skoro 170 kandidata koji su prošli audicije, došlo je vreme da region dobije pobednika treće sezone najpopularnijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima, "Pinkove zvezde".

Foto: TV Pink

Ova sezona donela je neke novine, bili smo svedoci sukoba među članovima žirija, ali i neverovatnih muzičkih talenata koji su osvojili Balkan.

Od ove, treće sezone, gledaoci su se upoznali sa potpuno novim žirijem u odnosu na prethodne sezone.

Tu čast da ocenjuju mlade pevačke nade, ali i da im daju savete i pokoju kritiku, imali su Dara Bubamara, Dragana Mirković, Zorica Brunclik, Aleksandra Radović i Šaban Šaulić.

Foto: YouTube screenshot

Nakon Aleksandrinog odlaska, na njeno mesto došla je kontroverzna Maja Nikolić, a u crvenim stolicama su se kroz nekoliko emisija, kao gostujući članovi žirija, našli i Radiša Trajković Đani, Željko Šašić i Miroljub Aranđelović Kemiš.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, produkcija je i za veliko superfinale spremila iznenađenje koje će sve šokirati.

Naime, u crvenim stolicama će se naći potpuno novi, specijalni žiri, koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a ko će to biti, saznaćete u subotu u samoj završnici najpopularnijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima.

Žiri je proteklih deset meseci morao da donese teške odluke, a od polufinala, samo vi ste birali ko će proći dalje.

Milionski auditorijum širom regiona, ali i Evrope, izabrao je deset veličanstvenih superfinalista, koji će ovog petka dati sve od sebe u poslednjoj borbi za titulu najboljeg.

Najmlađi takmičari, Indira Beriša, Milica Jokić, Melika Moranjkić i Ismail Delija, pokazali su neverovatne vokalne sposobnosti i svojim interpretacijama uspeli su da naježe ceo Balkan.

Foto: Printscreen Youtube

Glasom, ali i stasom, region su osvojile Sara Reljić, Zorana Stefanov i Andrijana Radonjić, a šta su pripremile za superfinale, saznaćete ove subote.

Foto: Printscreen Youtube

Da imaju sve što je potrebno za veliku zvezdu, ove sezone pokazali su Bogdan Martinović, Andrej Dorić i Marko Stolić, publika je to prepoznala i poslala ih u veliko superfinale.

Foto: Printscreen Youtube

Naši briljantni superfinalisti su spremni, a budite i vi, jer se ove subote bira nova Pinkova zvezda.

Ko će poneti titulu najboljeg među jednakima, odlučujete upravo vi, zato glasajte, jer su linije sve vreme otvorene.

Foto: TV Pink

Sve vesti o kandidatima vašeg omiljenog muzičkog takmičenja, "Pinkove zvezde", možete pratiti na novom sajtu klikom OVDE.

Budite spremni za pravi spektakl koji pomera sve granice, u velikom superfinalu najgledanijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima, "Pinkove zvezde", u subotu, 8. jula, posle 21:30h, samo na Televiziji Pink!

Autor: M. Đ.

#Andrej Dorić

#Andrijana Radonjić

#Bogdan Martinović

#Indira Beriša

#Ismail Delija

#Marko Stolić

#Melika Moranjkić

#Milica Jokić

#Pinkove zvezde

#Sara Reljić

#Superfinale

#Zorana Stefanov

'