AKTUELNO

Televizija Pink odlučila je da sav prihod od SMS glasanja za pobednika "Pinkovih zvezdica", bude upućen za lečenje Nemanje (6), koji boluje od malignog tumora na mozgu.

"Pinkove zvezdice", kao i Televizija Pink, oduvek su učestvovale u humanitarnim akcijama, pa će tako biti i ovog petka, u superfinalu.

Naime, u prošlonedeljnoj emisiji, voditeljka Marijana Mićić apelovala je da se pošalje SMS sadržaja 329 na broj 3030, kako bi se skupio novac za lečenje šestogodišnjeg Nemanje Damčevića, koji je ujedinio celu Srbiju i region.

Budućem školarcu je na rutinskom pregledu kod oftamologa, zatim neurologa i urađene magnetne rezonance, otkriven maligni tumor na mozgu, nakon čega je otpočela borba za ozdravljenje.

Zato je Televizija Pink odlučila da sav prihod od SMS glasanja za pobednika "Pinkovih zvezdica", bude upućen za lečenje našeg Nece Perece.

Superdeca Jovana Radonić, Tatjana Savatić, Marina Stanković, Katarina Radulović, Bojana Radovanović, Lorena Janković, Roko Blažević, Todor Kitanović, Komnen Vuković, David Marković i Sergej Pajić će ovog petka, u superfinalu, pevati upravo za Nemanju.

Foto: Instagram

Dakle, svaki glas za vašeg favorita u najgledanijem dečijem takmičenju, je istovremeno i glas da se Neca izleči, zato glasajte i pomozite ovom šestogodišnjaku i najvažnijoj životnoj borbi.

Deset meseci potrage za najboljim muzičkim talentom i skoro 100 kandidata koji su prošli audicije su za nama, a sada je došlo vreme da region dobije pobednika treće sezone najpopularnijeg dečijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima, "Pinkove zvezdice".

Foto: Tv Pink, Promo

Milionski auditorijum širom regiona, ali i Evrope, izabrao je jedanaest veličanstvenih superfinalista, koji će ovog petka još jednom uspeti da sve ostave bez teksta.

Budite spremni da čujete najbolju muziku i nestvarno dobru decu koja pomeraju sve granice, u velikom superfinalu najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima, "Pinkove zvezdice", u petak, 7. jula, posle 21:30h, samo na Televiziji Pink!

Autor: M. Đ.

#Humanitarna akcija

#Nemanja Damčević

#Pinkove zvezdice

#Superfinale

'