AKTUELNO

Započnite dan na najbolji način, uz Jutarnji program TV PInk.

U emisiji "Dobro jutro" sa Snežanom Petrović i Predragom Sarapom gledaćete:

- Najnovije vesti iz zemlje i sveta u prelistavanju štampe komentarisaćemo sa Miloradom Vučelicem, direktorom i glavnim i odgovornim urednikom nedeljnika "Pečat".

- Beogradska filharmonija u nedelju će na otvorenom odrzati najveći koncert klasične muzike u istoriji Srbije. Da li je sve spremno za ovaj spektakl, u temi jutra reći ce nam Ivan Tasovac, direktor ove kulturne institucije.

- Sta za Srbiju znači dolazak visokih zvanicnika iz regiona i sveta na današnju svečanost povodom inauguracije predsednika Aleksandra Vučića, tema je o kojoj svi pričaju .

- U fokusu istražujemo: Koliko često se kontroliše zdravstvena ispravnost vode na gradskim kupalištima.

- Kako zaštititi kožu od sunca, pitamo gosta lekara.

- Sta se dešava kada se osoba koja je pravosnažno osuđena na zatvorsku kaznu ne javi na njeno izdržavanje, objasniće nam gost advokat.

- Sa Srđanom Gojkovićem Giletom, frontmenom Elektricnog orgazma pričaćemo o Singidunum festu koji ce sutra uveče biti odrzan na Kalemegdan.

- Andrej Sepetkovski preneće nam utiske sa nedavno završenog festivala "Bucini dani" na kome je dobio nagradu za najbolju musku ulogu.

- Sa glumicama Sanjom Peščih i Aleksandrom Anđelković razgovaraćemo o predstavi "Ne može nam niko ništa" koja će sutra uveče premijerno biti izvedena u Tetaru Kult.

#Jutarnji program

#Predrag Sarapa

#Televizija Pink

'