AKTUELNO

Popularni voditeljski dvojac ugostiće i ove nedelje zanimljive i aktuelne javne ličnosti u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Aleksandra Prijović napravila je kratku medijsku pauzu zbog izlaska prvog studijskog albuma, a nakon što je on ugledao svetlost dana, mlada folk pevačica rešila je da prekine ćutnju i Tijani Prici i Ognjenu Nestoroviću otkrije sve aktuelnosti vezane za svoj profesionalni, ali i privatni život.

Foto: Instagram

Ona će uživo u emisiji "Premijera - Vikend specijal" govoriti o svom albumu prvencu, vezi sa Filipom Živojinovićem, poređenju sa najvećom balkanskom zvezdom Svetlanom Cecom Ražnatović i drugim aktuelnostima, dok će o drugoj gošći poznatih voditelja govoriti velika imena sa naše scene.

Foto: Printscreen Youtube

O vokalnim sposobnostima Stanije Dobrojević izjasniće se popularni pevači sa dugogodišnjim estradnim stažom, a ona će im u emisiji uživo odgovoriti na pohvale, ali i kritike koje od njih bude dobila.

Foto: Promo

To nije sve - premijerna ekipa upoznaće vas sa repertoarom i svim tajnama pozorišta "Atelje 2012", sumiraće najupečatljive trenutke iz "Pinkovih zvezda" i "Pinkovih zvezdica", dok će Jadranka Barjaktarović otkriti koga je to nazvala luzerom.

Foto: Instagram

Ne propustite novo izdanje emisije "Premijera - Vikend specijal" koje je na programu sutra u 14 sati uživo na Televiziji Pink!

Foto: TvPink Printscreen

D. Tanasijević

#Aleksandra Prijović

#Jadranka Barjaktarović

#Ognjen Nestorović

#Premijera

#Stanija Dobrojević

#Televizija Pink

#Tijana Prica

'