AKTUELNO

Ne propustite da u emisiji Svitanje saznate sve najvažnije informacije.

U Svitanju pričamo o zloupotrebi dečijeg rada, kako ga prepoznati, kako sprečiti i što je najvažniji kako mališane skloniti sa ulice.

Naš sagovornik je Jovan Protić iz Međunarodne organizacije rada. Takođe imaćete prilike da čujete umetnika Mihaela Milunovića čije će delo Vizija krasiti jednu beogradsku zgradu, a ovaj umetnik koji se eklariše i kao Srbin i kao Hrvat ali i kao Francus, reći će nam zašto umetnost ne poznaje granice.

Upoznaćemo članove Moto asocijacije Srbije, koji koliko već sutra kreću na put do Mongolije, svojim motorima, a oni će nam ispričati kakva iskustva imaju sa predhodnih putovanja u Rusiju i Afriku.

Gost Naslovnih strana je Marko Ivas urednik Političke rubrike portala Telegraf, a u rubrici Konkretno sa savetnikom ministra za drzavnu upravu i lokalnu samoupravu razgovaramo o prednostima i uštedama E uprave. on će nam i objasniti na koji način građani bez većih muka i čekanja mogu da dođu do dokumenata.

Podsetićemo Vas i da je danas Svetski dan dobrovoljnih davalaca krvi, i dobićete informaciju gde možete da date krv i na taj način pomognete nekome.

#Emisija Svitanje

#Televizija Pink

'