AKTUELNO

Popularna pevačica otkrila je da jedva čeka da gleda seriju na Televiziji Pink, ali je otkrila i šta bi izabrala između ljubavi i novca.

Najpopularnija turska serija svih vremena, "Ljubav i novac", od sutra počinje sa emitovanjem na Televiziji Pink, a sasvim je sigurno da će ovu uzbudljivu priču pratiti čitav region.

Foto: Promo

Radnja ove serije inspirisana je popularnom serijom "Karadaji" iz 2012. godine, a priča prati Omera, policijskog komesara iz Vana, čija verenica iznenada umire a on otkriva da postoji mogućnost da je u pitanju ubistvo. Zbog tih sumnji, Omer sa vladom sklapa dogovor - on će krenuti u potragu za ukradenim dijamantima, a zauzvrat će saznati ime ubice svoje verenice.

Foto: Printscreen Youtube

Sa druge strane, Elif, bogata dizajnerka koja, nakon iznenadne smrti oca kog je poštovala i volela, shvata da je bio upleten u mafijaške poslove. Obzirom da je njena sestra u kandžama zlikovaca, Elif takođe kreće tragom ukradenih dijamanata, kako bi je spasila.

Elif i Omer prate trag ukradenih dijamanata, ali nisu jedini koji su u potrazi za njima.

Foto: Promo

Nema sumnje da će serija "Ljubav i novac" zaintrigirati domaću javnost, a to je slučaj i sa popularnom pevačicom Darom Bubamarom.

Članica žirija "Pinkovih zvezda" je za portal Pink.rs, otkrila kako joj je radnja serije "Ljubav i novac" odmah privukla pažnju.

Ne mogu da dočekam da počne serija "Ljubav i novac", čim sam videla najavu, odlepila sam. Iako imam mnogo obaveza, te oko snimanja "Pinkovih zvezda", te oko promocije novog albuma, moraću da nađem vremena da pogledam ovu seriju. Priča je vrh, čim je reč o dijamantima, nema greške (smeh). A i glavni glumac je top, pravi markantni muškarac, ma ful paket - rekla je Dara za Pink.rs.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako važi za nekog ko ne žali para, Dara je priznala i šta bi uradila kada bi morala da bira između ljubavi i novca.

Ma nema tu dileme, da ti kažem. Meni novac ne znači ništa u životu, ako nisam voljena. Porodica, ljubav, to su prave stvari. Novac dođe i ode, sve je to prolazno. A hvala Bogu, radim punom parom, tako da imam i novac, ali i ljubav - objasnila je popularna pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Seriju "Ljubav i novac" gledajte svakog dana, počevši od utorka, 30. maja, od 21:15h, samo na Televiziji Pink!

Autor: M. Đ.

#Dara Bubamara

#Ljubav i novac

#Televizija Pink

#pevačica

#serija

'