AKTUELNO

Ne propustite da u emisiji Svitanje saznate sve najvažnije informacije.

U “Svitanju” otkrivamo zbog čega se u javnosti polemiše da li i koliko trpimo posledice NATO bombardovanja u Srbiji? O tome razgovaramo sa jednim od naših najpoznatijih epidemiologa prof. dr Zoranom Radovanovićem.

Predstavnike Harvard kluba Srbije pitaćemo kako naši studenti mogu da stignu do prestižnog američkog univerziteta Harvard koji je izrodio više od 70 Nobelovaca i čak 10 predsednika SAD-a.

Predstavićemo i najstariju ustanovu fizičke kulture u Beogradu,a pozvaćemo gledaoce i na Dane Vojvodine u Beogradu.

Da li pozivi za vojne vežbe koji,ovih dana pristižu na brojne adrese u Srbiji,imaju veze sa bezbednosnom situacijom, migrantskom krizom ili su redovna praksa, tema je naše rubrike "Konkretno".

U vreme migrantske krize, sa kojom se suočavaju zemlje Evrope pa i Srbija, postavlja se pitanje kako zbrinuti decu koja, na tom putu ka Evropi, ostanu sama, bez staratelja. O tome razgovaramo sa psiholozima iz Centra za porodični smeštaj i usvojenje.

Šta je gluten detektor, sa čim se danas susreću naši estetski hirurzi, kako se prave drvene mašne,kako na vreme prepoznati melanom, samo su neke od tema koje će biti u fokusu “Svitanja”.

Štampu prelistavamo sa urednikom političke rubrike u dnevnom listu “Informer” Milanom Dobromirovićem.

#Emisija Svitanje

#Televizija Pink

'