AKTUELNO

Nastup za superfinale već imam u prstima, ostalo je samo da se sklopi sve, ali će to biti veliko iznenađenje, rekao je Šćepan za naš portal.

Dvadesetjednogodišnji Šćepan Stojanović iz Podgorice oduševio je sve u najpopularnijem šou programu "Ja imam talenat", kada je u prvom predstavljanju javnosti na harmonici odsvirao čuveni hit "Final Countdown".

Foto: Printscreen Youtube

Njegovo umeće ostavilo je sve bez teksta, a Šćepan, koji će u četvrtak nastupiti u superfinalu šou programa "Ja imam talenat", za portal Pink.rs otkriva kada se javila ljubav prema harmonici.

Od desete godine sviram harmoniku, završio sam nižu muzičku školu. Svirao sam i bubnjeve, ali mi je harmonika najviše privukla pažnju. A i moj deda je insistirao da sviram harmoniku, on me je i upisao u muzičku školu. Sve je to bila i moja volja i želja, ali neko je morao da me uputi, a to je bio moj deda - rekao je Šćepan i dodao:

Foto: Pink.rs

- Kad se spomene harmonika, svi misle da je to samo narodna muzika, i naravno neka klasika, sa kojom se i takmičim. Ali, na harmonici se može dosta toga odsvirati, što sam i pokazao.

Ovaj mladi umetnik je trenutno na Muzičkoj akademiji, a već od druge godine srednje muzičke škole počeo je da se takmiči ne samo u Crnoj Gori i regionu, već i svugde po svetu.

S obzirom na to da je osvojio brojne nagrade, ne čudi što je uspeo da osvoji i srce milionskog auditorijuma čijim je glasovima obezbedio sebi mesto u superfinalu, a da se to nije dogodilo, direktno u samu zvaršnicu bi ga poslao žiri.

- Bio sam potpuno spreman, koncentrisan na to što sam radio, tako da sam očekivao uspeh, osetio sam da je to ono pravo. Očekivao sam dobre komentare, kao i prolazak u superfinale. Publika je glasala za mene, ali je i žiri prokomentarisao da im se poklopilo mišljenje sa gledaocima - rekao je dvadesetjednogodišnji Podgoričanin.

Foto: Pink.rs

Kako nam je sam rekao, podrška za superfinale ne stiže samo iz rodne zemlje i regiona, već i iz Evrope.

- Crna Gora je uz mene, mnogo su me podržali. Ali mi je podrška stigla i iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, čak i iz evropskih zemalja, stali su svi uz mene. I u studiju je publika uz mene, i ta atmosfera me ponese, zbog toga budem još bolji - ispričao je Stojanović.

Foto: Pink.rs

U susret superfinalu, Šćepan otkriva da je potpuno spreman za veliku završnicu šestomesećne borbe za titulu najtalentovanijeg, kao i da gledaoci mogu da očekuju neočekivano.

- Slušam sve žanrove, možete očekivati mnogo toga. Nisam nikad na harmonici svirao elektronsku muziku, ali sam čuo nekoliko pesama koje bih mogao da odsviram, mada ne bih još ništa otkrivao o superfinalnom nastupu. Voleo bih da to bude iznenađenje, kao što je i "AC DC" bio iznenađenje u mom poslednjem nastupu - rekao je Šćepan za kraj, a onda dodao:

Nastup za superfinale već imam u prstima, ostalo je samo da se sklopi sve, ali će to biti veliko iznenađenje.

Autor: M. Đ.

#Ja imam talenat

#Podgorica

#Televizija Pink

#Šćepan Stojanović

'