AKTUELNO

On je vrata svog doma otvorio u emisiji ''Amidži šou''.

Pevač i kompozitor Saša Vasić otvorio je vrata svog doma pred kamerama emisije ''Amidži šou''. Već na prvi pogled vidi se da je Sašin stan drugačiji od ostalih.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, on je otkrio da ga je renovirao i opremio po svom ukusu, a posebnu draž ima to što ovaj stan ima pogled na zvezdano nebo koje veoma inspiriše muzičara.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Vasić je ugradio drvene krovne prozore koji osim toga što mu pružaju neprikosnoven doživljaj noću preko dana osvetljavaju njegov stan.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ova zgrada je iz osamdesetih, veoma je stara i stan je bio u lošem stanju, ali smo mi to sve porušili i krenuli otpočetka i evo sada ovde uživamo u belini i svetlosti. Cela zgrada je na drvenoj konstrukciji, nekada se tako gradilo. Krovni prozor su otvorili ceo prostor, a svetlost je meni kao umetniku veoma bitna da bi se osećao dobro i opustio. U ovom stanu sam napravio šest novih pesama. Ovo potkrovlje je najinspirativnije za kreativne ljude. Noću je fantastičan doživljaj kada ste u potkrovlju, a imate krovne prozore jer možete da posmatrate zvezdano nebo - rekao je Saša Vasić u emisiji ''Amidži šou''.

Foto: Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M. K.

#Dom

#Saša Vasić

#pevač

#stan

'