AKTUELNO

U popularnoj emisiji Ognjena Amidžića, svo o poslovnim, ali i privatnim uspesima, ispričaće naš proslavljeni košarkaš.

Kao i uvek, zabava je zagarantovana uz novu epizodu emisije "Amidži šou", autora i voditelja Ognjena Amidžića, koji će i ovog utorka ugostiti najaktuelnije ličnosti sa javne scene.

Foto: TvPink Printscreen

Za prvu petorku "Amidži šoua" nastupaju Snežana Divac, Ana Mihajlovski, Marijana Mićić, Novica Veličković i vaš domaćin, plejmejker Ognjen.

Supruga našeg proslavljenog košarakaša, Snežana, će govoriti o poslovnim, ali i privatnim stvarima, koje su i te kako u proteklom periodu interesovale javnost.

Foto: Media Centar Beograd

Ana i Marijana će se, posle mnogo godina, naći zajedno u nekoj emisiji, a ispričaće sve o svom odnosu, kao i o najpopularnijim formatima koje vode - "Ja imam talenat", odnosno "Pinkove zvezdice".

Foto: Printscreen Instagram

Popularni srpski košarkaš, Novica Veličković, će iskreno govoriti o "Partizanu", za koji trenutno igra, o razvodu nakon samo devet meseci braka, ali i o sadašnjoj suprugi, odbojkašici Vanji Matić, kraj koje je očigledno pronašao sreću.

Ne propustite još jednu zanimljivu epizodu emisije "Amidži šou", u utorak, 23. maja, od 23 časa, samo na Televiziji Pink - jer zakucaćemo gledanost!

Autor: M. Đ.

#AMI G SHOW

#Amidži Šou

#Ana Mihajlovski

#Marijana Mićić

#Novica Veličković

#Ognjen Amidžić

#Snežana Divac

#Televizija Pink

'