AKTUELNO

On je specijalno za potrebe snimanja novog spota najveće balkanske zvezde došao u Srbiju.

U ponedeljak u najnovijem izdanju emisije ''Ekskluzivno'' koja je na porgramu TV Pink u ponedeljak 22. maja od 18:20 časova saznajte kako je bilo na koncertu Svetlane Cece Ražnatović u Sloveniji.

Najveća balkanska zvezda se sa visokom temperaturom vratila u Beograd i kroz osmeh, za "Ekskluzivno" istakla da će ozdraviti do promocije spota za pesmu "Anđeo drugog reda" koja će biti upriličena u utorak 23. maja.

Foto: E-stock

Ko je maneneken Florijan koji je specijalno za potrebe snimanje Cecinog novog spota došao iz Nemačke i još pojedinosti sa ekskluzivnog seta spota snimanog na Mamuli, u Tivtu i Beogradu, saznajte samo na TV Pink.

U emisiji ''Ekskluzivno'' pogledajte i kako Novak Đoković provodi "divan dan" posle poraza na turniru u Rimu. Soraju "ne drma" rođendanska euforija ali je zato letela na 3.000 metara nad Beogradom i pred našom kamerom se spuštala padobranom. Dok najavljuje premijeru spota "Skupo koštaš me", pevač Vlada Grujić otkriva i da li su tečna naša saznanja da je već duže vreme u vezi sa jednom svojom koleginicom čija mentorka je Merima Njegomir.

Autor: Pink.rs

#Svetlana Ceca Ražnatović

#maneken

#pevačica

#spot

'