AKTUELNO

Dragan Kojić Keba otkrio je detalje iz života svog sina Igora i njegove supruge Severine.

Kao i svake nedelje, i danas se reporteri emisije "Premijera - Vikend specijal" druže sa našim poznatim ličnostima na različitim lokacijama u gradu, a Katarina Nikolić uspela je da sazna od Dragana Kojića Kebe kako on to obično provodi nedeljno popodne.

Foto: TvPink Printscreen

- Hedonista sam od glave do pete. Volim saunu, masažu, sport, brzi hod... To je nešto što uvek radim nedeljom, kada stignem - rekao je Keba, koji je nedavno posetio ćerku Natašu Kojić u Los Anđelesu.

Foto: Instagram

- Bio sam na turneji u Americi i Kanadi skoro mesec dana, a nedelju dana sam bio u Los Anđelesu kod Nataše. Super je, nikad bolje nije izgledala, baš top! Ona je na mene, bavi se sportskim disciplinama, tenisom, trčanjem, super je. Ne znam kada će da dođe, možda je nagovorim da karijeru nastavi ovde, međutim, ne verujem. Amerika je njena vizija, cilj i ja je podržavam - otkrio je Keba.

Foto: TvPink Printscreen

Mnogo se pisalo o tome u kakvom je Nataša odnosu sa Severinom Kojić, suprugom svog brata Igora, a Keba je otkrio da su se njih dve sjajno uklopile i da tu nikakvih problema nema.

Foto: Instagram

- Družili su se, pravili neke snimke u Los Anđelesu, Holivudu. Voli je, poštuje i ceni... I Severini je ona draga - rekao je Keba i demantovao navode da mu je snajka bila trudna.

Foto: TvPink Printscreen

- Oni kad kažu, to je tako. Bože, ljudi, ko bi to krio. Kad glavni akteri kažu, to je onda to - rekao je pevač.

D. T.

#Dragan Kojić Keba

#Nataša Kojić

#Severina Kojić

#pevač

'