AKTUELNO

Nastupe maestralnih učesnika "Pinkovih zvezdica" željno je čekao čitav region.

Posle devet fantastičnih nastupa na glamuroznoj sceni "Pinkovih zvezdica", došao je red i na fantastičnu trojku koja će biti zaslužna za magičnu završnicu još jednog izdanja najpopularnijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima.

Foto: TV Pink Printscreen

Deseta po redu nastupiće jedanaestogodišnja Podgoričanka Katarina Radulović, čiji se svaki nastup nedeljama posle emitovanja prepričava. Neverovatna Katarina uvek da svoj maksimum i pobrine se o svakom detalju svog predstavljanja stručnom žiriju, pa će tako biti i ovaj put.

Foto: Printscreen Youtube

Odmah posle nje na scenu izlazi miljenik tinejdžerki Sergej Pajić koji svakim svojim nastupom iznova i iznova oduševljava članove stručnog žirija, ali i publiku. Trinaestogodišnji tinejdžer miljenik je pesama bržeg ritma, pa će jednu takvu izvesti i večeras - on će zapaliti scenu hitom "Bijelog dugmeta" "Tako ti je mala moja kad ljubi bosanac" i prikovati vas za TV ekrane.

Foto: TV Pink Printscreen

Na samom kraju večeri publici će se još jednom predstaviti maestralna Žaklin Tarakči, koja će svojim neverovatnim vokalnim bravurama naježiti sve koji budu bili uz program Televizije Pink. Kao i svaki put do sada, Žaklin je odabrala pesmu sa kojom bi se samo oni najhrabriji i najsjajniji uhvatili u koštac, a kojom numerom će žiri ponovo baciti u trans saznajte kroz nekoliko minuta.

D. T.

#Katarina Radulović

#Pinkove zvezdice

#Sergej Pajić

#Televizija Pink

#Žaklin Tarakči

'