AKTUELNO

Jedna devojka je na kraju ipak pristala da sa njim ode na sastanak.

Drugi kandidat koji se predstavio devojkama je Radoslav Popović iz Sremske Mitrovice. Posle predstavljanja, on nije dobio nijedan crveni taster.

Foto: Printscreen

Radoslav je u svom video-snimku otkrio da ima 20 godina i da radi za jednu kompaniju, kao i da trenira atletiku. On je otkrio i to da je do sada imao kraće veze i da bi sada voleo da ima jednu dužu. Kada je izjavio da je romantičan, devojke su počele da stiskaju crvene tastere.

Foto: TvPink Printscreen

Sve je super, ali u prilogu si rekao da si romantik i da pišeš pisma, a ja sam se već nekoliko puta izjasnila da uopšte nisam romantična i da mene to smara - rekla je Kaća.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si previše fin momak, deluješ nekako previše fino. Fali ti energija. Previše si fin za moj ukus, a mislim da treba da poradiš i na stajlingu - rekla je Ela.

Foto: TvPink Printscreen

Mnogo je mali, nizak, mršav. Ne idemo zajedno - rekla je Ana, a Andrija se našalio:

Foto: TvPink Printscreen

- Nežan je, ima lavlje srce - rekao je Andrija.

U segmentu emisije u kojoj kandidati treba da pokažu svoj talenat, Radoslav je ispričao romantičnu poruku koju je smislio na putu do studija. Međutim, on se na početku zbunio, pa je morao da uzme papirić na kojem je napisao poruku. To se devojkama nije nimalo dopalo, pa su počele da stiskaju crvene tastere.

Foto: TvPink Printscreen

Posle ovog segmenta emisije samo tri devojke su ostale u igri.

Dve stvari sam ti zamerila. Prvo, u ovako lepom pismu koristio si žargonske izraze. Druga stvar je što sam ja većinu ovog već pročitala, ovo nisu tvoje reči - razotkrila je Jeca kandidata, dok su se ostale devojke žalile da je momak bio neubedljiv i previše opširan u svom izlaganju.

Foto: TvPink Printscreen

Za sam kraj, Radoslav je u igri ostavio Mariju i Marijanu. Kandidat se ipak odlučio da sa Marijom ode na sastanak.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: M. K.

#Andrija Milošević

#Izvedi me

'