AKTUELNO

Čim su Ilija i Petar oduvali svećice na torti, Anastasija i Veljko pozdravili su goste i napustili rođendansko slavlje.

Najveća balkanska zvezda Svetlana Cece Ražnatović upriličila je pre nekoliko dana u svojoj vili na Dedinju veliko rođendansko slavlje blizancima Iliji i Petru, sinovima njene rođene sestre Lidije.

Svi članovi njene porodice učestvovali su u organizaciji ovog veselja, pa tako i njena deca Veljko i Anastasija koji su, čim im se za to ukazala prilika, otišli iz kuće i ostavili dečicu da se igraju i vesele.

Cecina Anastasija pobegla je od dečje galame i pozvala drugaricu na kafu u jedan prestonički restoran, u koji su se odvezli sa vozačem folk dive.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Posle ispijanja kafe, Anastasija se sa drugaricom uputila u jedan kozmetički salon, gde su uživale u opuštenom ženskom ćaskanju tokom ulepšavanja. Onog trenutka kada su u salonu završile šta su imale, odvezle su se do Cecine vile, gde su se pozdravile i otišle svaka na svoju stranu.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Nešto kasnije velelepno zdanje na Dedinju napustio je i Veljko, koji se sa drugarima vozio po gradu, a gde se raspoložena družina uputila ekipa emisije "Paparaco lov" nije uspela da sazna, budući da su joj brzo umakli.

Foto: TvPink Printscreen

D. T.

#Anastasija Ražnatović

#Paparazzo Lov

#Rođendan

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Veljko Ražnatović

#pevačica

'