AKTUELNO

Kralj narodne muzike nije ostao imun na emotivnu interpretaciju.

Stanimir Cakić ima 17 godina i u ''Pinkovim zvezdma'' predstavio se pesmom Šabana Šaulića - ''Tebe da zaboravim''.

- Toliko sam oduševljena Stanimirom... Ti kidaš! Lepo si obučen, lepo izgledaš, svaka ti čast - kazala je Dara Bubamara.

Foto: TvPink Printscreen

- On je otpevao maestralno. Strašno si otpevao. Fenomenalno. Ubio si. Ubio si nas sve - oduševljen je bio Šaban koji je, umalo zaplakao dok je takmičar pevao.

- Umusio si mi se dok si slušao - otkrila je Zorica.

- Nisam, ja samo volim da slušam - objasnio je Šaulić.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

- Ova matrica se malo vukla, međutim ti si se odlično snašao, a malo pevača bi se snašlo tako kako si se ti snašao. Bio si božanstven - iskrena je bila Zorica Brunclik.

- Stanimire, kada si počeo, primetila sam da ti se matrica ''vukla''. Ali ti si bio tako čist, lepo si pevao, bilo je ukrašeno maksimalno. Ne mogu da pronađem reči da opišem kako si ti to lepo otpevao - hvalila je Dragana Mirković takmičara.

- Najbolje izvođenje večeras. Baš onako, za dušu - istakla je Nikolićeva.

Almir Sofić iz Tuzle ima 21 godinu i predstavio se pesmom Miroslava Ilića ''Nije život jedna žena''.

- Ti to pevaš toplo i fino. Ovakve pesme ti baš leže i meni se ovo baš baš dopalo - iskrena je bila Dragana.

- Kad mlada nosi brkove, onda ide ta pesma na početku - našalila se Maja Nikolić.

Foto: TvPink Printscreen

- Almire, ti si moja slaba tačka od samog početka. Čini mi se da si ti sada malo požurio u odnosu na matricu i to je neka mala greška za koju moram da se uhvatim u slučaju da ste svi bili savršeni u ovoj grupi - objasnila je Zorica.

- Ti si dobar pevač, ali meni se nije svidelo kako si ti zvučao u ovoj pesmi. Nije mi se dopala tvoja boja glasa u ovoj pesmi - istakla je Dara Bubamara.

Foto: TvPink Printscreen

- Dečko dobro peva i nema tu govora. Malo mi smeta kako izgovaraš ''E'', ali to je slučaj kod većine tvojih kolega, lošije izgovarate to ''E''. Ti možeš bolje i zahtevnije pesme jer si dobar pevač - kazao je Šaban Šaulić.

Autor: B. R.

#Pinkove zvezde

'