AKTUELNO

Ovaj šou je u klasi sa svim svetskim šou programima ovog tipa. Naša deca su numero uno, svetski, a naši - rekao je Sale na početku večerašnje epizode.

Upravo je počela nova epizoda vašeg omijenog dečijeg muzičkog takmičenja ''Pinkove zvezdice'' u kojoj će se u B grupi predstaviti četrnaestoro takmičara, a jedan će na kraju ispasti iz daljeg takmičenja.

Foto: TV Pink Printscreen

Na samom početku večerašnje emisije obratio se Sergej Ćetković iz svoje crvene stolice koji je veoma zadovoljan učesnicima, ali ne krije da će mu biti mnogo teško kada bude došlo vreme odluke.

Na nama je sve teži zadatak. Sada imamo njih 14 u A grupi i njih 14 u B grupi. Prošli put su pokazali da su usvojili sve od početka takmičenja. Drago mi je zbog toga, ali mi je ipak i mnogo teško zbog svega. Ali bože moj, šta da se radi, ovo je lepo takmičenje, lepo iskustvo i treba da uživamo u svakom trenutku koji ovde provedemo - rekao je Sergej.

Foto: TV Pink Printscreen

Budući da su svi članovi žirija, kao i voditeljka večeras u crnim ili belim odevnim kombinacijama, zaključili su da tu jedino ''štrči'' Sergej koji nosi bež sako.

Foto: TV Pink Printscreen

S obzirom na to da je Sale Tropiko prošlog petka prvi put žirirao u sedmom krugu, voditeljku Marijanu Mićić interesovalo je kakve utiske nosi iz prošle epizode. Kako bi u jednoj reči dočarao svoje impresije, on je smislio novu reč ''fenomegenijalno'' što je sve u studiju nasmejalo.

Bilo mi je ''fenomegenijalno''. Ovaj šou je u klasi sa svim svetskim šou programima ovog tipa. Naša deca su numero uno, svetski a naši - rekao je Sale Tropiko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne propustite neverovatnu epizodu najpopularnijeg muzičkog takmičenja za najmlađe ''Pinkove zvezdice'' koja je upravo na programu TV Pink, a sve što ste propustili pročitajte na najbržem portalu u zemlji Pink.rs!

Autor: M. K.

#Pinkove zvezdice

#Sale Cvetković Tropico

#TV Pink

#Žiri

'