AKTUELNO

Pop pevačica otkrila je u emisiji "Premijera - Vikend specijal" zbog čega izbegava popularnu uskršnju disciplinu.

Na samom početku prazničnog izdanja emisije "Premijera - Vikend specijal", voditelji Tijana Prica i Ognjen Nestorović čestitali su milionskom auditorijumu Pink televizije najveći hrišćanski praznik, a onda su odmerili snage u tucanju jajima, u čemu je pobedu odneo Ognjen.

Foto: TvPink Printscreen

Tijana mu je iskoristila priliku da mu čestita, a onda je pozvala pop zvezdu Natašu Bekvalac koju je na samom početku razgovora pitala da li praznik provodi radno ili u krugu porodice.

- Volela bih da je ovo drugo, ali nažalost ne. Ovo je već četvrti dan kako radimo zajedno, pokušavam da se odmorim u jednom od hotela - rekla je Nataša, a onda otkrila da su ona i njene sestre na svoju decu prenele ono što su naučile od roditelja.

Foto: TvPink Printscreen

- Moram da se pohvalim da sam imala jako lepo detinjstvo. Porodična okupljanja i praznici su kod nas gotovo uvek bajkoviti, bajkovito provode i naša deca sada, ali neko sada mora i da radi - rekla je Nataša.

Foto: Printscreen Instagram

Farbanju jaja nije vična za razliku od sestre Kristine, koja u porodici Bekvalac nema konkurenciju.

- Ja sam potpuno netalentovana za te stvari, ali volim da fizikališem - da dodam, odnesem, prinesem, a Kristina je stvarno veoma kreativna - rekla je Nata i priznala da izbegava tucanje jajima.

Foto: Pink.rs

- Već dugo ne igram bilo kakve igre, pa ni kuckanje jajima gde mogu da izgubim, budući da se kao dete naljutim. Shvatila sam da bilo koja vrsta takmičenja meni ne leži. Kao klinka sam, ipak, varala - kroz smeh je otkrila Nataša u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

D. T.

#Kristina Bekvalac

#Nataša Bekvalac

#Praznik

#Premijera

#Uskrs

#pevačica

'