AKTUELNO

Kako je prekinula kralja narodne muzike u toku komentarisanja jednog od kandidata, Šaban joj je poručio da se smiri.

Kenan Mehaj predstavio se večeras u ''Pinkovim zvezdama'' pesmom ''Sve moje zore'' koju u originalu izvode članovi  ''Tropico band''-a.

- Kenane, mislim da si izabrao lošu pesmu ovog puta. Nije mi se dopalo. Nisam osetila nikakvu emociju. Inače si ti dobar pevač, samo mi se nije svidelo kako ti je leglo - objasnila je Dara.

Foto: TvPink Printscreen

- Mi znamo kakav si ti pevač, i slažem se sa Darom da ti pesma nije legla. Ovo nije ono što sam ja od tebe očekivala u četvrtom krugu - dodala je Zorica.

- Slažem se da nije pesma za tebe. Bilo je dosta falševa i nisam to očekivala od tebe. Čudno mi je da je toliko voliš, ali da nisi bio dobar. već ga vidimo u baražu, na žalost - kazala je Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

- Sladak si kada si nasmejao i mene ogreje sunce. Slatak si i divno izgledaš. Bez obzira što voliš ovu pesmu nije bilo dobro. Inače si ti odličan pevač - kazala je Maja.

- Važno je kako ti otpevaš, a ti si zvučao dosta korektno. Zvučao si dosta sigurnije i ja sam bio usredsređen na svaki tvoj stih. Kada si počeo, nešto nije štimalo. Ali poznavajući tvoje pevanje, nemam šta pametnije da ti kažem od onoga što su ti moje kolege već rekle - objasnio je Šaban.

Aleksandar Saša Popović iz Aleksinca ima 23 godine i u ''Pinkovim zvezdama'' u četvrtom krugu predstavio se pesmom ''Miris tamjana'' koju u originalu izvodi Aca Lukas.

- Kad god pevam ovu pesmu ja pevam za moju Draganu koja nije mogla da dođe zato što je trudna - objasnio je Saša, jer se u tom periodu njegova supruga još uvek nije porodila.

- Bez obzira na to što si nam rekao i na tvoju suprugu i kada bismo trebali da budemo emotivni i da te podržimo - započeo je Šaban sa komentarisanjem kada ga je Maja prekinula.

- Nemoj da si tako surov, Šabane - kazala je Nikolićeva, a kralj narodne muzike joj je odmah odbrusio.

Foto: TvPink Printscreen

- Budi mirna, poručiću ti viski - rekao je Šaulić svojoj koleginici, a Maja je imala komentare sa seksualnim konotacijama ponovo.

- Jao, Šabane, to me tako pali. Hvala ti - dodala je Maja.

- Da se vratimo na takmičara. Samo žu ti reći da si ti ovo odlično otpevao - pohvalio je Šaulić takmičara.

- Saša, stvarno, svaka čast. Predivno pevaš, stvarno lepo. Odlično pevaš, sjajn si pevač i želim ti da dobiješ sina - našalila se Dara.

Foto: TvPink Printscreen

- Mislim da si u interpretaciji imao i Acu Lukasa i Halida Bešlića. Ja jedva čekam da ti pocepam košulju, a tada ćeš već biti u šestom krugu - rekla je Zorica sa osmehom.

- Da li je zbog tvoje Dragane ili ne, ali oseća se tvoja emocija koja izuzetno prija. Ispevavanje ti je bilo fantastično i baš mi se dopada kako si ti to doneo - dodala je Dragana Mirković.

- Ja sam htela da kažem samo da mnogo bolje peva od Saše Popovića. Meni je Anglea Merkel rekla da pobednik Pinkovih zvezda sledeće godine ide na Evroviziju pa se vi potrudite - savetovala je Maja takmičara.

Autor: B. R.

#Pinkove zvezde

'