AKTUELNO

Još pre nego što je sela u crvenu stolicu, Maja je ljubila Darine grudi, a u toku emisije je komentarisala njeno bujne poprsje.

Takmičarka Jovana Milovanović iz Švedske ima 19 godina i u ''Pinkovim zvezdama'' predstavila se pesmom Zorice Brunclik ''Dođi u moje noći''.

- Ti znaš da pevaš, to se čuje i vidi, ali mislim da samo nemaš snage. Mršavica si. Sve je na svom mestu, samo nemaš snage. Morala bi da dobiješ par kila i biće to super - objasnio je Šaban.

Foto: TvPink Printscreen

- Biljana stvarno zna da peva, Jovana stvarno lepo peva. Ja nemam zamerku na tvoj izgled, ja bih volela da sam mršava kao ti. Slažem se i da nisi imala snage. Ali nastup ti je bio vrhunski, kako sam počela da se izražavam kao da čitam knjige - kazala je Dara.

- Daro, ti si mršava. Samo si teška zbog tih tvojih ''air bag''-ova - rekla je Maja Nikolić misleći na Bubamarine grudi.

Foto: E-stock/Masanori Yoshida

- Meni se dopada kako si ti otpevala ovu moju pesmu, ni nju nisam dugo čula i baš si me iznenadila. Ti meni jedino nemaš iskustvo, ne da nemaš snage. Imala si i ti nekih slabijih momenata, tako da ću ja imati veliku muku kad budem trebala da odlučim ko će ići dalje - istakla je Zorica.

- Sve na svom mestu. Činjenica je da nemaš izvođenje sa puno žara i snage, ali bez obzira, meni se dopalo - rekla je Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

- Super si ti to otpevala, ali ovo nije tvoje veče. Nije srećan odabir pesme i nije tvoje najsjajnije pevanje, samo ti treba mnogo više dinamike - dodala je Maja.

Sve najveće ocene dobila je Ana Zeković koja je prošla u peti krug takmičenja. Jovana Milovanović i Stanković ponovo su odmerile snage uz orkestar. Na žiriju ''Pinkovih zvezda'', bila je izuzetno teška odluka, ali u peti krug nakon glasanja otišla je Jovana Milovanović.

Autor: B. R.

#Pinkove zvezde

'