AKTUELNO

Ali ja bih sigurno došla u kafanu tebe da slušam i napila bih se zbog tebe - kazala je Bubamara.

Prva takmičarka koja je nastupila večeras bila je Biljana Stanković iz Paraćina. Ona ima 31 godinu, a predstavila se pesmom Zorice Brunclik ''Preboleću''.

- Ja nisam čula ovu svoju pesmu, baš dugo. Baš si me prijatno iznenadila, mada mislim da ovo nije tvoje najbolje izdanje. Ali pesma ima toliko duše i donela si je sa mnogo derta - objasnila je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

- Hrabar izbor. Pesma je za Bogove, a ti to nisi najbolje donela. Nisi baš dokačila one visoke tonove, ali ti umeš da pevaš i to se čuje - istakao je Šaulić.

- Svaka ti čast na hrabrosti, ja sam imala tremu dok si pevala ovu pesmu. Meni je bilo savršeno - kratka je bila Maja.

- Biljana, bez obzira na sve ovo što je rečeno. Bilo je tu nečistoće, a bilo je i krkljana. Meni si zvučala da nisi dovoljno raspevana. Za ovu pesmu grlo baš treba da budeš baš raspevana. Ti jako lepo pevaš i donosiš lepu emiciju bez obzira na nadostatke - dodala je Dragana Mirković.

Foto: TvPink Printscreen

Biljana je ponovo uz pratnju orkestra otpevala refren pesme, pa se žiri složio da je druga interpretacija bila bolja.

- Ti si meni sjajna pevačica. Jedinu zamerku što ja imam jeste činjenica da si celu pesmu krljala. Ali ja bih sigurno došla u kafanu tebe da slušam i napila bih se zbog tebe - iskrena je bila Dara Bubamara.

Ana Zeković iz Podgorice ima 19 godina a u četvrtom krugu ''Pinkovih zvezda'' predstavila se pesmim Jelene Tomašević ''Da mi je da mi se vrati''.

- Fenomenalno, puno emocija. Čak si toplija i od Selin Dion. Ona je hladna, a ti si vrela. Ti si ovu pesmu otpevala kao da je tvoja - kazala je Maja Nikolić.

Foto: TvPink Printscreen

- Meni je ovo bilo mnogo lepo, kvalitetno i emotivno. Imaš sve što je trebalo za ovu pesmu - kratka je bila Dragana Mirković.

- Kad vratim unazad tri kruga, ovo je tvoj savršen izbor. Baš ti je leglo - objasnila je Brunclikova.

Foto: TvPink Printscreen

- Stvarno si fenomenalno otpevala. Predivno - dodala je Dara.

- Ti si pravo čudo - kratak je bio Šaulić.

Autor: B. R.

#Pinkove zvezde

'