Info
ZABAVAAKTUELNO
globaltel

showbiz

Šabanov harem PONOVO NA OKUPU: Zorica TO ODBILA, Dara izrazila želju da bude HUREM! (VIDEO)


Članovi žirija počeli su da se šale na samom početku emsije.


Počela je nova epizoda treće sezone najgledanijeg muzičkog takmičenja ''Pinkove zvezde'', a publiku i gledaoce kraj malih ekrana dočekao je Milan Kalinić koji ih je odmah podsetio na pravila četvrtog kruga koji uveliko traje.

Autor: TvPink Printscreen

- Dobro veče najdržai moji, dobro veče dragi gledaoci, i dalje smo u četvrtom krugu i sa nama je i dalje orkestar Neše Bekovića. Fantastični, sjajni momci koji našim takmičarima pomažu da prođu u sledeći krug. Ona je ponovo sa nama zato pozdravite Zoricu Brunclik - kazao je Milan Kalinić na samom početku.

Zorica Brunclik se zahvalila svima koji su mislili na nju dok je bila bolesna i otkrila da se raduje što je ponovo sa svojim kolegama u crvenoj stolici.

Autor: TvPink Printscreen

Voditelj je nakon toga najavio i ostale članove žirija koji su, takođe, pozdravili publiku. Nakon što je Maja Nikolić podigla svoju stolicu, Zorici nije bilo ni malo prijatno.

- Hoćeš da praviš zvezdu ponovo? - zanimalo je Daru Bubamara.

Autor: TvPink Printscreen

- Kada ćeš ti da napraviš špagu? Mogla bi ti danas da napraviš špagu ionako si obučena kao igračica - kazao je Kalinić, nakon čega je Dara otkrila da će sigurno to uskoro uraditi.

- Jednog dana ću samo da te iznenadim. Doćiću kod tebe i napraviću špagu, obećavam - kazala je Bubamara.

- Gde kod mene? Moraš da budeš precizna - našalio se voditelj.

Autor: TvPink Printscreen

- Jao Milane, moram nešto da ti ispričam. Kada sam bila u Hamburgu, tamo su mi ljudi prilazili i rekli mi da su veliki fanovi i tvoji i moji i molili su me da se više nikada ne svađamo - ispričala je Dara.

Ponovo se pričalo o tome da je Šaban Šaulić Sulejman i da su ostale članice žirija njegov harem, što se Zorici Brunclik ni malo nije dopalo.

Autor: TvPink Printscreen

- Nemojte mene mešati u taj harem. Ja nisam deo toga, ja sam ga venčala. U haremu ne može da bude familija. Nemojte - odbrusila je Brunclikova.

- Ako ćemo tako, ja sam Hurem - rekla je kroz smeh Dara Bubamara.

Ubrzo je Milan Kalinić najavio prvu grupu takmičarki, nakon čega je emisija mogla da počne.

Autor: B. R.

Komentari • 0


povezane vesti