AKTUELNO

Imala si teatralan pristup svemu i bio ti je baš krupan i pevački glas. I pesmu si lepo odabrala - rekla je Leontina.

Četvrta po redu večeras u "Pinkovim zvezdicama" nastupala je Bojana Radovanović. Bojana je otpevala hit grupe Abba "Money, money, money". Već na prve taktove ove pesme neki članovi žirija dali su svoj glas, a ona je sa svih pet glasova prošla direktno dalje.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Bojana je imala spektakularan nastup, a za članove žirija je spremila i poklone, replike novčanica sa njihovim likovima.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo je bilo spektakularno. Kad je krenula, pomislila sam "Uh, visoka intonacija". Međutim, ona se snašla odlično. Delovala si mi baš samouvereno i kad sam ustala, uopšte se nisam pokajala. Nekako si to držala stoički, još ovaj nastup, sve je bilo svetski - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: TvPink Printscreen

- Ti si u pevanju pokazala, osim samog rada, jer se vidi sve tačno isplanirano, a to je i dramatičnost u tvojoj interpretaciji. Jedan kabaretski pristup, imala si teatralan pristup svemu i bio ti je baš krupan i pevački glas. I pesmu si lepo odabrala - rekla je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

Kao i prethodnih puta, i ovog puta jako dobar pristup imaš svemu tome, od prijatelja koji đuskaju, stila odevanja, pevanja. Svesno ulaziš u numeru svaku. To je ono što su rekli svi i ja potvrđujem. Znači mi ne možemo ni da zamislimo šta nas čeka sledeće - rekao je Sale.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. Vučić

#Bojana Radovanović

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#emisija

'