AKTUELNO

Generalno, što se nastupa tiče, ovo je meni čista desetka, rekla je Leontina.

Nakon predivne Mile, na sceni "Pinkovih zvezdica" predstavila se Valentina Stojanović. Dvanaestogodišnja Valentina je uz plesače priredila sjajan nastup, a otpevala je hit Tijane Dapčević "Zemlja mojih snova". Ona će pevati ponovo u baražu budući da je glas Jelene Tomašević ovog puta izostao.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Ovo je jedna top pesma moje drugarice Tijane Dapčević. Super je bilo sve. Drago mi je da si i ovog puta malo pomerila sebe u neku drugu stranu, da nisi otpevala neku sporu pesmu. Ovo ti leži potpuno i ti imaš energiju da izneseš i ovo. Sve u svemu celokupno gledajući bila si fantastična - rekao je Sale Cvetković koji je Valentini svoj glas dao na samom početku i đuskao sve vreme.

Foto: TvPink Printscreen

- Generalno, što se nastupa tiče, ovo je meni čista desetka. Nisi baš puno obraćala pažnju na intonaciju. Bojim se da si u strofama bila malo u raskoraku sa intonacijom. Ali meni je ovo bilo super, baš onako slatko - rekla je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

Ja nisam ni prepoznala tvoj glas, a imaš upečatljivu boju glasa. Nije tvoj glasić došao do izražaja u punom sjaju onako kako ti znaš. Svaka čast za promenu. Nisam čula da si se ti unela, ovo je šmekerska pesma, tako treba da se peva. Ja verujem da si se ti tako ponašala, ali nisam čula - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. Vučić

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#Valentina Stojanović

#emisija

'