AKTUELNO

Svaki dan u svakom pogledu sve više napreduješ, rekao je, između ostalog Sergej Ćetković.

Mila Stamenović iz Beograda je probila led u prvoj emisiji sedmog kruga. Mila ima 11 godina i večeras je otpevala hit grupe Bitls "Let it be". Ona je napravila sjajan uvod u ovu emisiju

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Ma kakve visibabe, kakvi cvetovi, ovo je bio pravi vesnik proleća. Predivno. Ćao, Mila! Svaki dan u svakom pogledu sve više napreduješ. Osvežavajuće, fino, pitko, umereno, pametno, fenomenalno! Uživao sam od početka do kraja, veliki aplauz za ove plesače. Želim ti uspeh u superfinalu - rekao je Sergej Ćetković.

Foto: TvPink Printscreen

- Meni se sve ovo sve ukupno dopalo. Izbor pesme je bio savršen. Pošto sam ja uvek na tvojoj strani, zato ću ti reći šta nije valjalo. Moraš još da radiš na kontroli glasa, pogotovo u donjim lagama. Neka ti Suzana pomogne u tome, a ja ti samo dajem dobronameran savet da budeš još bolja. Sve je bilo sjajno - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Postoje ti neki nastupi kada pevanje ili neke druge stvari nisu baš idelane, ali su nastupi tako pitki da ti zadrže pažnju sve vreme. Meni je danas tvoj nastup zaista zadržao pažnju sve vreme i uopšte mi nije žao što sam se podigla iako sam čula neke poteškoće na početku. Posle toga je bilo gre'ota da neko ostane dole i ne vidi šta se sve dešavalo na sceni. Goca ti je rekla na šta treba da obratiš pažnju. Haljina ti je predivna i sva si kao princeza od Monaka - rekla je Leontina Vukomanović.

Foto: TvPink Printscreen

Mila je sa svih pet glasova prošla direktno dalje, a publika će imati prilike ponovo da uživa u njenom nastupu za dve nedelje.

Autor: J. Vučić

#Mila Stamenović

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#emisija

'