AKTUELNO

Najpopularnije muzičko takmičenje za decu upravo je počelo.

Udobno se smestite jer je na kanalu Televizije Pink upravo počela nova epizoda omiljenog muzičkog takmičenja za decu "Pinkove zvezdice". Takmičari će se i večeras pobrinuti da vam vreme proleti, a dalje prolaze samo najbolji.

Foto: TvPink Printscreen

Dobro veče i dobrodošli u sedmi krug treće sezone "Pinkove zvezdice". Mi smo došli do onog trenutka takmičenja kada smo njih dvadesetosmoro koji su stigli do ovde podelili u dve grupe po četrnaestoro i oni se sad bore za ulazak u polufinalne emisije. Njih četranestoro su spremni, na sceni sa njima će biti i plesači iz raznih plesnih grupa. Pravila su ista, ispada jedan takmičar večeras, a njih trinaestoro se bori za titulu nove "Pinkove zvezdice" - rekla je Marijana Mićić.

Foto: TvPink Printscreen

- Očekujemo blještavilo Zvezdica večeras, naočare sam zato poneo, iz preventivnih razloga - rekao je Sergej Ćetković. A nastup koji će oduševiti žiri i ovoga puta biće izvođenje Roka Blaževića, koji je ovoga puta neprikosnoven.

Foto: TvPink Printscreen

U muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice" ostalo je ukupno 28 takmičara koji su podeljeni u dve grupe. Večeras se predstavlja prva grupa njih, ukupno 14, od kojih jedan takmičar napušta emisiju "Pinkove zvezdice".

Autor: J. Vučić

#Pinkove zvezdice

#Sergej Ćetković

#Takmičenje

#emisija

'