AKTUELNO

Budite uz Jutarnji program televizije Pink i započnite dobar dan dobrim jutrom.

U emisiji "Dobro jutro! Jovana i Srđan" gledaćete:

Završnicu predizborne kampanje u prelistavanju štampe komentarisaćemo sa Milanom Krkobabićem, ministrom bez portfelja i predsednikom PUPS-a.

Da li je Socijalistička partija Srbije jedinstevna u podršci predsedničkom kandidatu Aleksandru Vučiću, u temi jutra pitamo Milutina Mrkonjića počasnog predsednika SPS-a.

Kakav rezultat očekuje na predstojećim predsedničkim izborima, reći će nam Vojislav Šešelj, lider Srpske radikalne stranke i predsednički kandidat.

Proteklog vikenda u GAK "Narodni front" primljena je trinaestogodišnja devojčica koja u naredne dve nedelje treba da postane majka. Zašto maloletnici sve ranije stupaju u seksualne odnose, i da li se o toj temi sa decom dovoljno govori u školama i kod kuće, tema je koja nam je u fokusu.

Pre tačno 30 godina gledali smo ga u ulozi maloletnog prestupnika Matića u seriji Sivi dom. Danas igra u predstavi Don Žuan u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, i snima novu tv seriju. Koju, reći će nam glumac Dubravko Jovanović.

Sa glumicom Anom Sofrenović i modnim kreatorom Borisom Čakširanom, razgovaraćemo o humanitarnoj reviji "Oboji u crveno. Svim srcem" koja će sutra uveče biti održana u Belexpo centru.

#Jovana Joksimović

#Jutarnji program

#Seks

#Srđan Predojević

'