AKTUELNO

Jedni kažu da ce Selim sigurno umreti na kraju sezone, ali ne ocajavajte pre vremena – postoji i druga mogucnost.

Serija "Elif" svoj megauspeh umnogome duguje Selimu i Zejnep – njihova ljubavna priča prikovala je gledaoce širom sveta (uključujući čak i zemlje Latinske Amerike) za male ekrane. No, čini se da je Emre Kivildžim, koji je pred kamerama udahnuo dušu Elifinom stricu, odlučio da kaže zbogom priči koja ga je proslavila, praveći od njega jednog od najvećih turskih zavodnika. Tako bar kažu dobro obvešteni izvori sa seta serije, čija se sezona trenutno privodi kraju. Selima u narednoj, tvrde, nece biti. Potrudili smo se da saznamo zašto.

Foto: Mete Baškočak za „Green Yapim”

Foto: Mete Baškočak za „Green Yapim”

Za razliku od Volkana Čolpana, koji je napustio seriju jer nije uspeo da se dogovori sa produkcijom oko honorara, Emreovi razlozi za odlazak nisu fi nansijske prirode.

- On je vrlo zadovoljan sumom koja mu se svakog meseca sliva na racun. Međ#utim, dosadio mu je lik Selima. Želi da se probije u filmskoj industriji - tvrdi izvor blizak popularnom glumcu.

Foto: Mete Baškočak za „Green Yapim”

Foto: Mete Baškočak za „Green Yapim”

Emre se nadao da ce treća sezona serije ujedno biti i poslednja, ali s obzirom na sjajan rejting, ne samo u Turskoj, vec i širom sveta, verovatno će se snimati i četvrti serijal. On je po ugovoru obavezan da snima do kraja ove sezone, a ozbiljno razmišlja da ga ne obnovi kad mu to ponude - kaže on

S obzirom na to da su gledaoci navikli na Selima u Emreovoj izvedbi, a imajućci u vidu da bi malo koji glumac mogao da ostvari tako dobru hemiju s Gulčin Tunčok, koja igra Zejnep, produkciji ne pada na pamet da angažuje drugog glumca. Jedni kažu da ce Selim sigurno umreti na kraju sezone, ali ne ocajavajte pre vremena – postoji i druga mogucnost.

Foto: Mete Baškočak za „Green Yapim”

Foto: Mete BaškočakTV Novele promo

Koja je to mogućnost, zašto Emre ćuti o svemu, kao i šta produkcija kaže na tračeve da on napušta seriju, ekskluzivno pročitajte u novom broju "TV Novela", koji vas čeka na svim kioscima! Požurite i nabavite svoj primerak na vreme!

Foto: Mete BaškočakTV Novele promo

Podsećamo vas da seriju "Elif" možete pratiti svakog dana od 19 časova na TV Pink, a da sadržaj novih epizoda možete čitati upravo u magazinu "TV Novele".

TV Novele

#Elif

#Televizija Pink

#serija

'