Info
ZABAVAAKTUELNO
globaltel

showbiz

ŠOKIRALA SVE! Rasta joj je dao ZLATNI TASTER zbog trbušnog plesa, a onda je pokazala NOVI TALENAT! (VIDEO)


Snežana Nešić vratila se na scenu emisije "Ja imam talenat" i pokazala nešto što je oduševilo sve članove žirija.


U novom izdanju najpopularnijeg šou programa na svetu "Ja imam talenat" gledaoci Televizije Pink imaće priliku da ponovo na sceni vide one kandidate u čijim su nastupima uživali tokom prethodnih meseci. 

Autor: TvPink Printscreen

Jedan od njih je i Velimir Tošić, koji je svojom imitacijom premijera Aleksandra Vučića oduševio naciju, pa je rešio da i ovaj put igra na sigurno i ponovo izvede sličnu imitaciju.

Autor: TvPink Printscreen

Takođe, u emisiji koja će biti emitovana ovog četvrtka, TV publika moći će da vidi i nastup trbušne plesačice Snežane Nešić, koja je od Stefana Đurića Raste svojevremeno dobila zlatni taster. 

Autor: TvPink Printscreen

Ona je svojim pevačko-scenskim performansom oduševila članove žirija, a posebno Rastinu suprugu, koja nije krila oduševljenje zbog Snežaninog nastupa.

Mnogo mi je drago što ti je Stefan dao zlatni taster, opravdala si to - rekla je Ana Nikolić, što je oduševilo takmičarku. 

Autor: TvPink Printscreen

Takmičari iz celog regiona ponovo su dali sve od sebe da zasijaju na sceni i oduševe članove žirija, a mali deo onoga što vas očekuje u četvrtak 23. marta u 21:30h na Televiziji Pink pogledajte u nastavku:

D. T.

Komentari • 0


povezane vesti